tsMuxer Option Disappears with 1.82?

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

tsMuxer Option Disappears with 1.82?

Postby mwowens » Tue Jun 04, 2013 2:15 am

Just updated to 1.82 to address the AC-3 audio issue -- now I see the same files that once had the issue no longer offer tsMuxer as an option in the #Transcode folder.

Is anyone else seeing this issue? I've spot tested a number of files and the engine no longer seems to be available -- but it's possible I simply haven't tested the right files.
mwowens
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 04, 2013 2:12 am

Re: tsMuxer Option Disappears with 1.82?

Postby chocolateboy » Tue Jun 04, 2013 7:32 am

Thanks. The pre-1.82.0 compatibility logic has been restored (though bear in mind tsMuxeR doesn't support subtitles). Try a snapshot build.
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2579
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: tsMuxer Option Disappears with 1.82?

Postby mwowens » Tue Jun 04, 2013 1:53 pm

CBoy --

Score! I was assuming it was something with me -- thanks!
mwowens
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 04, 2013 2:12 am

tsmuxer missing with 1.82.0 for Windows update

Postby t0mmyr » Mon Jun 17, 2013 1:29 am

I usually choose tsmuxer/dts option on my ps3 when streaming mkv from my pc, but noticed it was gone in the last update. I was trying to watch a movie and didn't have time to troubleshoot so I just reinstalled 1.81.0 and it came back.

The menu was still green in the transcoding/page but I've never messed with any of the settings for tsmuxer in the past as it has always just worked the best.

Is there a bug in this build that disabled it or something that I have to do to get it back?
t0mmyr
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 17, 2013 1:24 am

Re: tsMuxer Option Disappears with 1.82?

Postby maximo101 » Wed Jul 03, 2013 9:39 am

I also noticed TSMuxer and FFmpeg engines missing from my Transcode folder. I went back to version 1.81 and everything is working fine again.
maximo101
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 28, 2013 8:30 am
Location: Australia

Re: tsMuxer Option Disappears with 1.82?

Postby ShinShenLong » Thu Jul 04, 2013 2:00 pm

Same here , but even using latest snapshot build has not helped matters . Tsmuxer option back but useless and the sound problems with movies now (missing speech ) and VLC has great playback but no sound at all .
ShinShenLong
 
Posts: 4
Joined: Mon May 07, 2012 6:21 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests