Thumbnail images no longer appear

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Thumbnail images no longer appear

Postby KimdomCome » Wed May 15, 2013 9:59 pm

I never had this problem with version 1.72 and below. However, the new versions (including 1.81) no longer show thumbnail images on my PS3 for mp4 files (or any files for that matter). Instead, all I see are large arrow buttons instead of images.

Note, I have never changed the default settings (the default settings are checked for "Generate thumbnails" and "Image thumbnails").

I am running PMS on a Mac Pro running OS-X version 10.6.8

Anybody else having this problem? Please help!
KimdomCome
 
Posts: 3
Joined: Wed May 15, 2013 9:47 pm

Thumbnails from mp4 files no longer appear

Postby KimdomCome » Thu May 16, 2013 1:55 pm

As an added note, when I first got PMS version 1.80.0 and discovered that the images no longer appeared, I went back to version 1.72.0 and the images appeared as they should (this was before the updated Java was available). However, after Java was updated, 1.72 and 1.80 no longer worked so I used 1.81 which fixed the Java problem, but did not fix the thumbnail image problem.

Also, I have no problem viewing the mp4 files, only that the thumbnail images do not appear.
KimdomCome
 
Posts: 3
Joined: Wed May 15, 2013 9:47 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 8 guests