ps3 media server. major problems.

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

ps3 media server. major problems.

Postby badpuma » Mon Apr 08, 2013 12:07 am

Please help me before i am going insane.
I have had the media server for about a year now, and i have been working perfect.. Until for these last 2 weeks.
I am useing a cable, not wireless, just too be clear..
**Problem nr. 1
No matter which movie, 720 or 1080 or just normal solution, in between 10-30 minuts in the movie it just stops, just as if I've paused it. but it do not show the paused icon, then i have too stop the movie and start it up again.
**Problem nr. 2
Then at some point in the movie the picture just begins to play very quickly but the sound is normal, so I stop the movie and try too start it up again, but then the movie starts from the beginning.

i have put in some log. from the movie so maybe you/anybody can figure out what`s the problem is..

Code: Select all
INFO  2013-04-07 21:48:28.258 [StopPlaying Event] renderer: the name of the movie
INFO  2013-04-07 21:48:29.562 [New I/O server worker #2-7] Starting transcode/remux of
INFO  2013-04-07 21:48:30.059 [mencoder.exe-209] Process C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe has a return code of -1073741819! Maybe an error occurred... check the log file
INFO  2013-04-07 21:48:30.311 [StartPlaying Event] renderer: the name of the movie
INFO  2013-04-07 21:48:34.329 [StopPlaying Event] renderer: the name of the movie

DEBUG 2013-04-07 21:44:30.180 [Thread-982] Unsupported PixelFormat 61
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.180 [Thread-982] Unsupported PixelFormat 53
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.180 [Thread-982] Unsupported PixelFormat 81
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.184 [Thread-983] Movie-Aspect is 2.40:1 - prescaling to correct movie aspect.
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.184 [Thread-983] videocodec: libavcodec (1920x800 fourcc=3267706d [mpg2])
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.184 [Thread-983] [VE_LAVC] Using constant qscale = 1.000000 (VBR).
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.225 [Thread-983] Writing header...
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.225 [Thread-983] INITV: 0.200, 0.158, fps: 23.976
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.225 [Thread-983]
DEBUG 2013-04-07 21:44:30.993 [Thread-982] [ass] PlayResX undefined, setting to 384
DEBUG 2013-04-07 21:44:45.299 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-04-07 21:44:57.955 [New I/O server worker #2-5] Setting margin to 2Mb
DEBUG 2013-04-07 21:47:45.326 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-04-07 21:48:26.758 [Buffered IO End Checker] Stopping process: mencoder.exe-208
INFO  2013-04-07 21:48:28.258 [StopPlaying Event] renderer: name of movie
INFO  2013-04-07 21:48:29.562 [New I/O server worker #2-7] Starting transcode/remux of
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.597 [New I/O server worker #2-7] Creating pipe \\.\pipe\mencoder1365364109597

DEBUG 2013-04-07 21:48:29.659 [Thread-984] Waiting for pipe connection \\.\pipe\mencoder1365364109597
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.709 [mencoder.exe-209] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe" -ss 0 "C:\Users\Danni  -msglevel statusline=2 -oac lavc -of mpeg -mpegopts format=mpeg2:muxrate=500000:vbuf_size=1194:abuf_size=64 -ovc lavc -channels 6 -lavdopts debug=0:threads=4 -lavcopts autoaspect=1:vcodec=mpeg2video:acodec=ac3:abitrate=640:threads=4:keyint=5:vqscale=1:vqmin=2:vrc_maxrate=41000:vrc_buf_size=7000 -ass -ass-color ffffff00 -ass-border-color 00000000 -ass-font-scale 1.0 -font C:\Windows\Fonts\Arial.ttf -ass-force-style FontName=C:\Windows\Fonts\Arial.ttf,Outline=1,Shadow=1,MarginV=10 -noflip-hebrew -fontconfig -subcp da, -sub "C:\Users\Danni .srt" -lavdopts fast -mc 0 -noskip -af lavcresample=48000 -srate 48000 -o \\.\pipe\mencoder1365364109597
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.951 [mencoder.exe-209] Reading pipe: \\.\pipe\mencoder1365364109597
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.951 [mencoder.exe-209] Attaching thread: mencoder.exe-209
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.983 [Thread-988] MEncoder SB41 (C) 2000-2012 MPlayer Team
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.983 [Thread-988] Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.983 [Thread-988]
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.985 [Thread-988] success: format: 0  data: 0x0 - 0xe985110a
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.985 [Thread-988] libavformat version 54.29.105 (internal)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.986 [Thread-988] libavformat file format detected.
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] [lavf] stream 0: subtitle (subrip), -sid 0, -slang dan, DANSK
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] [lavf] stream 1: video (h264), -vid 0, Team Irene :)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] [lavf] stream 2: audio (dca), -aid 0, -alang eng, DTS
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] [lavf] stream 3: subtitle (subrip), -sid 1, -slang eng, English SDH
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] VIDEO:  [H264]  1920x800  0bpp  23.976 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] [V] filefmt:44  fourcc:0x34363248  size:1920x800  fps:23.976  ftime:=0.0417
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] ==========================================================================
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.992 [Thread-988] Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders

DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] libavcodec version 54.64.100 (internal)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] AUDIO: 48000 Hz, 6 ch, floatle, 1536.0 kbit/16.67% (ratio: 192000->1152000)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] Selected audio codec: [ffdca] afm: ffmpeg (FFmpeg DTS)
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] ==========================================================================
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-984] Result of \\.\pipe\mencoder1365364109597 : true
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] PACKET SIZE: 2048 bytes, deltascr: 884
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] Opening video filter: [ass auto=1]
DEBUG 2013-04-07 21:48:29.993 [Thread-988] [ass] auto-open
DEBUG 2013-04-07 21:48:30.046 [Thread-987] SUB: error opening iconv descriptor.
DEBUG 2013-04-07 21:48:30.055 [Thread-987] [ass] Error opening iconv descriptor
INFO  2013-04-07 21:48:30.059 [mencoder.exe-209] Process C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe has a return code of -1073741819! Maybe an error occurred... check the log file
INFO  2013-04-07 21:48:30.311 [StartPlaying Event] renderer:
DEBUG 2013-04-07 21:48:32.811 [Buffered IO End Checker] Stopping process: mencoder.exe-209
INFO  2013-04-07 21:48:34.329 [StopPlaying Event] renderer:
DEBUG 2013-04-07 21:50:45.359 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-04-07 21:53:45.390 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...


I hope someone can help me fix this..

Regards Badpuma
Last edited by Raptor399 on Tue Apr 09, 2013 7:39 pm, edited 1 time in total.
Reason: Edited for code fragments
badpuma
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 07, 2013 11:47 pm

Re: ps3 media server. major problems.

Postby meskibob » Mon Apr 08, 2013 1:32 am

Follow the FAQ for manually running the MEncoder command to get a better idea of what the actual issue is - viewtopic.php?f=6&t=3507&start=50#p78300
Post the output from the command window after following the FAQ.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: ps3 media server. major problems.

Postby badpuma » Sun Apr 14, 2013 6:59 pm

Hi

I have tried, what u asked me in your post, nothing pops out in the cmd.
so what to do...
badpuma
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 07, 2013 11:47 pm

Re: ps3 media server. major problems.

Postby meskibob » Sun Apr 14, 2013 7:15 pm

Post the exact text you entered into the command prompt.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 8 guests