Help

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Help

Postby Helix746 » Sat Mar 30, 2013 4:33 am

Hello, i have tried searching for a fix to this issue for a while now, to no avail. So i figured i would create an account and ask the experts.

After about an hour of streaming, the audio will cut out and the video will continue to play for about 5 seconds. then the video will freeze as well. after about 15 seconds of total pause, the audio starts back up and catches up to the video. At this point, it streams normally for another 30 seconds until it does this again.

INFO 2013-03-29 23:25:32.841 [StopPlaying Event Deferrer] Exception in thread "StopPlaying Event Deferrer" java.lang.OutOfMemoryError: unable to create new native thread
INFO 2013-03-29 23:25:32.841 [StopPlaying Event Deferrer] at java.lang.Thread.start0(Native Method)
INFO 2013-03-29 23:25:32.841 [StopPlaying Event Deferrer] at java.lang.Thread.start(Unknown Source)
INFO 2013-03-29 23:25:32.842 [StopPlaying Event Deferrer] at net.pms.dlna.DLNAResource$2.run(DLNAResource.java:1593)
INFO 2013-03-29 23:25:32.843 [StopPlaying Event Deferrer] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

When i check my pms log after this error occurs, this is what i see, repeated many times over.

Please help

Edit: I am using 64 bit windows 7
Helix746
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 30, 2013 4:28 am

Re: Help

Postby Raptor399 » Sat Mar 30, 2013 8:27 am

Maybe the FAQ helps:

FAQ: Video skips/freezes
Raptor399
Project Member
 
Posts: 1916
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:06 am

Re: Help

Postby Helix746 » Sun Mar 31, 2013 4:02 am

i tried running it through the .bat file with xmx1024 instead and it seemed to make no difference, i cant go any higher then that because it tells me that it cant run the java vitural machine
Helix746
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 30, 2013 4:28 am

Re: Help

Postby mazey » Sun Mar 31, 2013 11:46 am

try reducing the transcode buffer size since it seems you have limited memory, try 200 or even 100. instead of the default 400.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 783
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 11 guests