Problem with bitrate. wired.. ( solved )

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Problem with bitrate. wired.. ( solved )

Postby toromoron » Sun Feb 03, 2013 7:49 pm

The problem was the network card ( onboard ). The solution. Put new firmware on the Asus motherborad M4n68T.
Now work´s great.
I hope this could help somwone.

News.. this hapend wired, if I use wifi, I have no problems... Wtf???
The network card is working well.. i´ve reinstaled network drivers.. protocols.. etc...
How can I fix this?


Hi, Im´using pms since 0.9 verson.. I works great.


Suddenly it wont work..

I´m using ps3 for render. 1 Gb/s link with the pc.
Also a Bravia EX 525... 1Gb/s link..
4g ram win7x64 phenom x4 cpu.


Now I´m using verson 1.72.. but didn´t work.
Java v 7 update 12 installed.. didn´t work..
I tried everithing..

Coud someone help me?

The max bitrate was 1 mb/s... Like I said, I was using the software since 3 years without problem.. now I cant..

Here is the debug. log..

Thanks and sorry for my bad english



-vo jpeg:outdir=mplayer_thumbs:subdirs="21637326" -nosound
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.815 [Thread-24] MPlayer SB49 (C) 2000-2012 MPlayer Team
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.815 [Thread-24] Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.815 [Thread-24]
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.831 [Thread-24] getch2: 6 can't get number of input events [disabling console input]
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.831 [Thread-24]
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.831 [Thread-24] Playing E:\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina [PublicHD]\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina.mkv.
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.867 [Thread-24] libavformat version 54.61.101 (internal)
DEBUG 2013-02-03 15:41:31.915 [Thread-24] libavformat file format detected.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] [lavf] stream 0: video (h264), -vid 0
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] [lavf] stream 1: audio (dca), -aid 0, -alang eng
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] VIDEO: [H264] 1916x1080 0bpp 24.000 fps 0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] Clip info:
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] creation_time: 2012-11-24 07:13:54
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.047 [Thread-24] Load subtitles in E:\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina [PublicHD]\
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.084 [Thread-24] jpeg: Progressive JPEG disabled.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.085 [Thread-24] jpeg: Baseline JPEG enabled.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.085 [Thread-24] Opening video filter: [expand h=180]
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.085 [Thread-24] Expand: -1 x 180, -1 ; -1, osd: 0, aspect: 0.000000, round: 1
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.085 [Thread-24] Opening video filter: [scale w=320 h=-2]
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.086 [Thread-24] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.101 [Thread-24] Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.101 [Thread-24] libavcodec version 54.89.100 (internal)
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.102 [Thread-24] Selected video codec: [ffh264] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264)
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.102 [Thread-24] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.102 [Thread-24] Audio: no sound
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.102 [Thread-24] Starting playback...
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.118 [Thread-23] Unsupported AVPixelFormat 61
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.118 [Thread-23] Unsupported AVPixelFormat 53
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.118 [Thread-23] Unsupported AVPixelFormat 81
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.118 [Thread-23] Unsupported AVPixelFormat 109
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.119 [Thread-24] Movie-Aspect is 1.77:1 - prescaling to correct movie aspect.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.130 [Thread-24] [swscaler @ 00fd2480]BICUBIC scaler, from yuv420p to rgb24 using MMXEXT
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.130 [Thread-24] VO: [jpeg] 320x180 => 320x180 RGB 24-bit
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.130 [Thread-24] jpeg: mplayer_thumbs - Output directory already exists and is writable.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.153 [Thread-23] [VD_FFMPEG] DRI failure.
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.237 [Thread-24]
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.241 [Thread-24]
DEBUG 2013-02-03 15:41:32.241 [Thread-24] Exiting... (End of file)
INFO 2013-02-03 15:41:34.001 [New I/O server worker #3-4] Starting transcode/remux of End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina.mkv
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.157 [New I/O server worker #3-4] Creating pipe \\.\pipe\mencoder1359916894149
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.337 [Thread-25] Waiting for pipe connection \\.\pipe\mencoder1359916894149
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.387 [mencoder.exe-5] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe" -ss 0 "E:\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina [PublicHD]\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina.mkv" -msglevel statusline=2 -oac lavc -of mpeg -mpegopts format=mpeg2:muxrate=500000:vbuf_size=1194:abuf_size=64 -ovc lavc -channels 6 -lavdopts debug=0:threads=4 -lavcopts autoaspect=1:vcodec=mpeg2video:acodec=ac3:abitrate=340:threads=4:keyint=5:vqscale=1:vqmin=2 -subdelay 20000 -ofps 24 -lavdopts fast -af lavcresample=48000 -srate 48000 -o \\.\pipe\mencoder1359916894149
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.435 [mencoder.exe-5] Reading pipe: \\.\pipe\mencoder1359916894149
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.435 [mencoder.exe-5] Attaching thread: mencoder.exe-5
DEBUG 2013-02-03 15:41:34.508 [MPlayer Thumbnail Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-4
INFO 2013-02-03 15:41:34.640 [StartPlaying Event] renderer: 192.168.10.103, file: E:\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina [PublicHD]\End.of.Watch.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina.mkv
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.046 [Thread-29] MEncoder SB49 (C) 2000-2012 MPlayer Team
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.047 [Thread-29] Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.047 [Thread-29]
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.216 [Thread-29] success: format: 0 data: 0x0 - 0x69a49bdd
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.244 [Thread-29] libavformat version 54.61.101 (internal)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.428 [Thread-29] libavformat file format detected.
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.766 [Thread-29] [lavf] stream 0: video (h264), -vid 0
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.766 [Thread-29] [lavf] stream 1: audio (dca), -aid 0, -alang eng
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.766 [Thread-29] VIDEO: [H264] 1916x1080 0bpp 24.000 fps 0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.766 [Thread-29] [V] filefmt:44 fourcc:0x34363248 size:1916x1080 fps:24.000 ftime:=0.0417
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.766 [Thread-29] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.767 [Thread-29] Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.768 [Thread-29] libavcodec version 54.89.100 (internal)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.814 [Thread-29] AUDIO: 48000 Hz, 6 ch, floatle, 1536.0 kbit/16.67% (ratio: 192000->1152000)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.814 [Thread-29] Selected audio codec: [ffdca] afm: ffmpeg (FFmpeg DTS)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.814 [Thread-29] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.844 [Thread-25] Result of \\.\pipe\mencoder1359916894149 : true
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.847 [Thread-29] PACKET SIZE: 2048 bytes, deltascr: 884
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.864 [Thread-29] Opening video filter: [expand osd=1]
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.872 [Thread-29] Expand: -1 x -1, -1 ; -1, osd: 1, aspect: 0.000000, round: 1
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.894 [Thread-29] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.915 [Thread-29] Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.952 [Thread-29] Selected video codec: [ffh264] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264)
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.952 [Thread-29] ==========================================================================
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.984 [Thread-28] [ac3 @ 01b12b00]Channel layout not specified
DEBUG 2013-02-03 15:41:35.984 [Thread-28] [ac3 @ 01b12b00]No channel layout specified. The encoder will guess the layout, but it might be incorrect.
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.037 [Thread-28] Limiting audio preload to 0.4s.
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.037 [Thread-28] Increasing audio density to 4.
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.076 [Thread-28] Unsupported AVPixelFormat 61
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.076 [Thread-28] Unsupported AVPixelFormat 53
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.076 [Thread-28] Unsupported AVPixelFormat 81
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.076 [Thread-28] Unsupported AVPixelFormat 109
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.077 [Thread-29] Movie-Aspect is 1.77:1 - prescaling to correct movie aspect.
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.077 [Thread-29] videocodec: libavcodec (1916x1080 fourcc=3267706d [mpg2])
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.077 [Thread-29] [VE_LAVC] Using constant qscale = 1.000000 (VBR).
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.482 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.483 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.483 [Thread-28] Muxer frame buffer cannot allocate memory!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.489 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.489 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.489 [Thread-28] Muxer frame buffer cannot allocate memory!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.492 [Thread-28] [VD_FFMPEG] DRI failure.
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.496 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.496 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.496 [Thread-28] Muxer frame buffer cannot allocate memory!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.569 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.570 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.570 [Thread-28] Muxer frame buffer cannot allocate memory!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.631 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.631 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.631 [Thread-28] Muxer frame buffer cannot allocate memory!
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.769 [Thread-29] Writing header...
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.793 [Thread-29] INITV: 0.200, 0.158, fps: 24.000
DEBUG 2013-02-03 15:41:36.793 [Thread-29]
DEBUG 2013-02-03 15:41:37.300 [Thread-28]
DEBUG 2013-02-03 15:41:37.300 [Thread-28] 1 duplicate frame(s)!
DEBUG 2013-02-03 15:41:37.542 [Thread-28]
toromoron
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2013 7:34 pm

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 18 guests