Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please help

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please help

Postby dunda » Thu Jan 24, 2013 4:41 pm

Hi

First of all. Sorry for bad english !

Ok I have intalled the PMS 1.72. When I try to play a video (mkv's and all other types) on the PS3 it is lagging and it cant be watched at all. As the topic say's it is only 0-1 Mb/s current bitrate. I have try to portforward the router but no positive effects. What's the problem :(

Pc spec: 2600K @ 4750Mhz, GTX 580SLI, 8GB Ram memory.
Router: Thomson TG789vn
PS3: PS3 slim 320GB

please help a retard :) :p

Regards
Last edited by dunda on Thu Jan 24, 2013 7:11 pm, edited 6 times in total.
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s ?

Postby dunda » Thu Jan 24, 2013 5:25 pm

Please help. I have tried everything i can think of ! AAAh going crasy.....

I have try all the PMS versions. And allso other programs whitout suxxess. Now I have tested the Universal Media server whit the same result, 0 - 1 Mb/s bitrate :(

EDIT: I have no firewall on router or on PC or virus program aktivated !

EDIT: I tried to play some music, the same FUUUUuu thing there. 0 - 1 Mb/s bitrate and it hacking sort of saying ! :(
Last edited by dunda on Thu Jan 24, 2013 6:20 pm, edited 1 time in total.
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s ?

Postby dunda » Thu Jan 24, 2013 5:52 pm

Code: Select all
01-24 17:20:45  Starting Universal Media Server 2.2.6
01-24 17:20:45  Based on PS3 Media Server by shagrath, copyright 2008-2012
01-24 17:20:45  http://www.universalmediaserver.com
01-24 17:20:45 
01-24 17:20:45  Build: f6514e84e (2013-01-21)
01-24 17:20:45  Java: 1.7.0_11-Oracle Corporation
01-24 17:20:45  OS: Windows 7 64-bit 6.1
01-24 17:20:45  Encoding: UTF-8
01-24 17:20:45  Memory: 742 MB
01-24 17:20:45 
01-24 17:20:45  Working directory: C:\Program Files (x86)\Universal Media Server
01-24 17:20:45  Temp directory: C:\Users\DundA\AppData\Local\Temp\universalmediaserver
01-24 17:20:45  Logging config file: C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\logback.xml
01-24 17:20:45  debug.log: C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\debug.log
01-24 17:20:45 
01-24 17:20:45  Profile directory: C:\ProgramData\UMS
01-24 17:20:45  Profile path: C:\ProgramData\UMS\UMS.conf
01-24 17:20:45  Profile permissions: rw
01-24 17:20:45  Profile name: DundA-PC
01-24 17:20:45 
01-24 17:20:45  Loading MediaInfo library
01-24 17:20:45  Loaded MediaInfoLib - v0.7.61
01-24 17:20:45  Loading renderer configurations from C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\renderers
01-24 17:20:45  Loading configuration file: AirPlayer.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Android.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Bravia4500.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Bravia5500.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: BraviaEX.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: BraviaEX620.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: BraviaHX.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: DirecTVHR.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: DLinkDSM510.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: FreeboxHD.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: iPad-iPhone.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Kuro.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: LGST600.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: N900.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: OPPOBDP83.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: OPPOBDP93.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Panasonic.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Philips.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: PhilipsPFL.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: PopcornHour.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: PS3.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Realtek.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Samsung-SMT-G7400.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: SamsungAllShare.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: SamsungWiseLink.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Showtime3.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: SMP-N100.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: SonyBluray.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: SonyBraviaHX800.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: Streamium.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: WDTVLive.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: WMP.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: XBMC.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: XBOX360.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: YamahaRXA1010.conf
01-24 17:20:45  Loading configuration file: YamahaRXV671.conf
01-24 17:20:45  Please wait while we check the MPlayer font cache, this can take a minute or so.
01-24 17:20:45  Finished checking the MPlayer font cache.
01-24 17:20:45  Found VideoLAN version 2.0.5 at: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
01-24 17:20:45  Searching for plugins in C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\plugins
01-24 17:20:45  No plugins found
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: AviSynth/FFmpeg
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: MEncoder
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: AviSynth/MEncoder
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: FFmpeg
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: MPlayer Audio
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: MEncoder Web
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: MPlayer Video Dump
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: MPlayer Web
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: tsMuxeR
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: VLC Audio Streaming
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: VLC Video Streaming
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: FFmpeg DVR-MS Remux
01-24 17:20:45  Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
01-24 17:20:45  Using address /192.168.1.64 found on network interface: name:eth3 (Realtek PCIe GBE Family Controller)
01-24 17:20:45  Created socket: /192.168.1.64:5001
01-24 17:20:45  Generated new random UUID: b616a96b-cb0c-486e-a15a-5ba58c3f60b3
01-24 17:20:45  Configuration saved to: C:\ProgramData\UMS\UMS.conf
01-24 17:20:45  Using the following UUID configured in UMS.conf: b616a96b-cb0c-486e-a15a-5ba58c3f60b3
01-24 17:20:46  No IP filter specified, access granted to /192.168.1.1
01-24 17:20:46  Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Thomson_http-lib/r0.1
01-24 17:20:50  The server is now available for renderers to find
01-24 17:21:05  No IP filter specified, access granted to /192.168.1.67
01-24 17:21:10  Checking IP: 192.168.1.67 for PlayStation 3
01-24 17:21:10  Renderer PlayStation 3 found on this address: Playstation.lan (192.168.1.67)
01-24 17:21:12  Address /192.168.1.67 has an estimated network speed of: 85 Mb/s
01-24 17:21:53  Starting transcode/remux of American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv
01-24 17:21:54  Started playing American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:22:25  Stopped playing American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:23:07  Starting transcode/remux of American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv
01-24 17:23:08  Started playing American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:27:27  No IP filter specified, access granted to /192.168.1.69
01-24 17:28:28  No IP filter specified, access granted to /192.168.1.64
01-24 17:32:59  Configuration saved to: C:\ProgramData\UMS\UMS.conf
01-24 17:33:04  Stopped playing American.Dad.S08E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:33:08  Disconnecting HTTP server from renderers
01-24 17:33:11  Stopping server on host 192.168.1.64 and port 5001...
01-24 17:33:12  Using address /192.168.1.64 found on network interface: name:eth3 (Realtek PCIe GBE Family Controller)
01-24 17:33:12  Created socket: /192.168.1.64:5001
01-24 17:33:13  Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: Thomson_http-lib/r0.1
01-24 17:33:48  Starting transcode/remux of Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv
01-24 17:33:48  Started playing Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:40:33  Stopped playing Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:44:32  Starting transcode/remux of Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv
01-24 17:44:32  Started playing Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:45:14  Stopped playing Top.Gear.The.Worst.Car.in.the.History.of.the.World.2012.Blu-ray.RE.1080p.x264.DTS-HD.MA.5.1-HDS.mkv on your PlayStation 3
01-24 17:45:43  Starting transcode/remux of 221-stiftelsen-ur_balans.flac
01-24 17:45:44  Started playing 221-stiftelsen-ur_balans.flac on your PlayStation 3
01-24 17:46:26  Stopped playing 221-stiftelsen-ur_balans.flac on your PlayStation 3
Last edited by meskibob on Thu Jan 24, 2013 6:19 pm, edited 1 time in total.
Reason: Reformatted.
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1 Mb/s why ? Please help me

Postby meskibob » Thu Jan 24, 2013 6:19 pm

a) Have some patience.
b) This is not a forum for Universal Media Server, so please stay on topic.
c) Try the FAQ - viewtopic.php?f=6&t=3507&start=30#p42818
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Current bitrate 0-1 Mb/s why ? Please help me

Postby dunda » Thu Jan 24, 2013 6:24 pm

meskibob wrote:a) Have some patience.
b) This is not a forum for Universal Media Server, so please stay on topic.
c) Try the FAQ - viewtopic.php?f=6&t=3507&start=30#p42818



As I saying. I have tryed them all now. Same thing happends ! So whats the differens then? Now I have the PMS 1.72 installed again !

Why you think I havent try and locking up my problem in the FAQ. The fist thing for me is always try FAQ first. That was 2 week's ago !
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby dunda » Sat Jan 26, 2013 11:36 am

No one had the same problem ?
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby cattasraafe » Mon Jan 28, 2013 8:13 am

This is no help to you I hate to get your hopes up be replying but I am also having the same issue with being stuck at 1mb no matter what I use to stream. I really enjoy PS3 media so I hope to find assistance here as well. My streaming was working great up until I had re installed my operating system... and now I can not seem to figure out what is going on or where to start testing.
cattasraafe
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:22 am

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby cattasraafe » Mon Jan 28, 2013 9:18 am

Hey Dunda I hope you get this. viewtopic.php?f=6&t=13321 This thread has a streaming fix I worked perfectly for me. Last post on the first page should be what you need. Best of luck. I will check back to see if this worked for you.
cattasraafe
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:22 am

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby dunda » Tue Jan 29, 2013 2:37 pm

cattasraafe wrote:Hey Dunda I hope you get this. viewtopic.php?f=6&t=13321 This thread has a streaming fix I worked perfectly for me. Last post on the first page should be what you need. Best of luck. I will check back to see if this worked for you.



THANK YOU ! U R THE MAN! That solved it! How can I ever thank ?!
dunda
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:26 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby meskibob » Tue Jan 29, 2013 3:15 pm

I would just like to note that the "large send offload" fix is already well documented in the FAQ post that I initially linked.
Therefore:
dunda wrote:As I saying. I have tryed them all now. Same thing happends ! So whats the differens then? Now I have the PMS 1.72 installed again !

Why you think I havent try and locking up my problem in the FAQ. The fist thing for me is always try FAQ first. That was 2 week's ago !

I think you need to have some patience and actually read what was recommended for you. You would have had your solution awhile ago if you had taken the time to understand what was presented.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Next

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests