Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please help

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby cattasraafe » Wed Jan 30, 2013 9:50 pm

dunda wrote:THANK YOU ! U R THE MAN! That solved it! How can I ever thank ?!


No problem dunda :-)

meskibob wrote:I would just like to note that the "large send offload" fix is already well documented in the FAQ post that I initially linked.


Could you maybe show where that little detail is? I looked through that FAQ several times and never saw anything reguarding that Large Send Offload.

(Edit) I just looked at the FAQ again and saw the Large send offload that I linked Dunda. No telling how times I missed that link.
cattasraafe
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:22 am

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby toromoron » Sun Feb 03, 2013 8:45 pm

Hey did U solved the problem? I have the same problem with a similar computer.. I can´t get it work..

Coud U help me?

Thanks
toromoron
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2013 7:34 pm

Re: Current bitrate 0-1Mb/s Cant play video, why ? Please he

Postby cattasraafe » Fri Feb 08, 2013 10:03 am

yeah man not sure if you fixed it by now but use this link. viewtopic.php?f=6&t=13321&p=64036#p64036 If that does not work you may need to allow it through your firewall or take some other step.
cattasraafe
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:22 am

Previous

Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests