Why am i getting PMS connected to WMP instead of PS3?

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Why am i getting PMS connected to WMP instead of PS3?

Postby koo23 » Tue Dec 18, 2012 6:18 pm

Why am i getting PMS connected to WMP instead of PS3?

on the Status screen, it is saying Status -- Connected, and Detected Media renderers is showing WMP icon.
koo23
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 18, 2012 6:16 pm

Re: Why am i getting PMS connected to WMP instead of PS3?

Postby gr8fuldead » Wed Dec 19, 2012 12:46 am

Ive had this problem a lot too. I tried, quiting pms and restarting, restarting computer, restarting ps3, turning media player settings off then on the ps3 network settings, and nothing worked. finally I messed with pms general configuration, default renderer when automatic detection fails, and I set that to playstation 3, and viola! it worked for me
gr8fuldead
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:15 pm

Re: Why am i getting PMS connected to WMP instead of PS3?

Postby gr8fuldead » Wed Dec 19, 2012 6:49 pm

Actually my own solution is failing me now, all I detect is windows media server now.
gr8fuldead
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:15 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests