Server not saving settings

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Server not saving settings

Postby Banned_User » Fri Apr 03, 2009 3:11 am

All of the sudden my Server stopped saving my settings. Now everytime I load it does not retain the loseless setting in the video. It also no longer runs at a 30Mbps rate, now its at around 3Mbps or lower.

PLLLEASSEEE Help me fix this againn.
Banned_User
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:44 am

Re: Server not saving settings

Postby huffie » Fri Apr 03, 2009 6:33 am

Banned_User wrote:All of the sudden my Server stopped saving my settings. Now everytime I load it does not retain the loseless setting in the video. It also no longer runs at a 30Mbps rate, now its at around 3Mbps or lower.

PLLLEASSEEE Help me fix this againn.

what process did u go thru "saving ur settings" ? Is your PMS.conf set to read-only or do you have permission changing that file?
huffie
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 20, 2009 9:42 am

Re: Server not saving settings

Postby Banned_User » Fri Apr 03, 2009 11:45 am

nope. Nothings read-only. What do you mean by save procedure? I just click the big save button at the top.
Banned_User
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:44 am

Re: Server not saving settings

Postby meskibob » Fri Apr 03, 2009 12:55 pm

If you're running it as a service, you need to restart the service for the changes you made through the GUI to take effect.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Server not saving settings

Postby Banned_User » Sat Apr 04, 2009 6:36 am

I run it as a program, not service. I dont like service it hogs more memory.

Any other ideas anyone?
Banned_User
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:44 am

Re: Server not saving settings

Postby ExSport » Sat Apr 04, 2009 1:33 pm

ExSport
 
Posts: 2161
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: Server not saving settings

Postby Banned_User » Tue Apr 07, 2009 9:09 pm

no luck, Im in XP, am already admin, and I have no folder named database to delete. Whats next?
Banned_User
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:44 am

Re: Server not saving settings

Postby huffie » Wed Apr 08, 2009 8:13 am

how about try editing directly onto pms.conf file instead?
huffie
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 20, 2009 9:42 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Symyr and 21 guests