Slow performance all the time

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Slow performance all the time

Postby Lastb0isct » Wed Aug 29, 2012 4:18 pm

I've been trying to diagnose this problem for a long time. I have followed ALL of the FAQ suggestions and gotten no where. My system is beefy, i7, 16gb ram, SSD, etc...so it should be able to handle transcodes easily! But i'm having issues viewing even SD content. I also have a Core2Duo, on the exact same switch as my i7 machine, which is running pms just fine (playing 1080p content w DTS no issue). I have some logs here if someone could please take a look that would be great.

The exact issue i'm seeing is that when I select a file on my i7 it takes ~30 seconds for it to start playing and once it does start playing it pauses/stutters once every couple seconds. It's extreme stuttering. I've noticed that my Buffer on the i7 never goes above 1MB/s(byte) which is a problem. I can't find out why it is doing that either...

Code: Select all
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "HTTP/1.1 200 OK[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "HTTP/1.1 200 OK[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Server: nginx/1.0.13[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Date: Wed, 29 Aug 2012 14:50:09 GMT[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Content-Type: text/plain; charset=utf-8[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Connection: keep-alive[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Status: 200 OK[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "X-Runtime: 19[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Content-Disposition: inline[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.740 [pool-2-thread-1] << "Content-Transfer-Encoding: binary[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "Cache-Control: private[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "ETag: "94bc1bd38dae556173ed5c26d98f92df"[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "X-Content-Type-Options: nosniff[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "X-Frame-Options: deny[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "Content-Length: 117[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "X-RateLimit-Remaining: 100[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "X-RateLimit-Limit: 100[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] << "[\r][\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.741 [pool-2-thread-1] Buffering response body
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.742 [pool-2-thread-1] << "LatestVersion="1.60.0"[\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.742 [pool-2-thread-1] << "DownloadUrl.windows="http://ps3mediaserver.googlecode.com/files/pms-setup-windows-1.60.0.exe"[\n]"
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.742 [pool-2-thread-1] Should NOT close connection in response to directive: keep-alive
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.742 [pool-2-thread-1] Releasing connection back to connection manager.
INFO  2012-08-29 07:50:14.743 [main] Transcoder profile AviSynth/FFmpeg will not be used because AviSynth was not found
INFO  2012-08-29 07:50:14.743 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO  2012-08-29 07:50:14.746 [main] Registering transcoding engine: MEncoder
INFO  2012-08-29 07:50:14.746 [main] Transcoder profile AviSynth/MEncoder will not be used because AviSynth was not found
INFO  2012-08-29 07:50:14.746 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg
INFO  2012-08-29 07:50:14.747 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Audio
INFO  2012-08-29 07:50:14.747 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web
INFO  2012-08-29 07:50:14.748 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Video Dump
INFO  2012-08-29 07:50:14.748 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Web
INFO  2012-08-29 07:50:14.749 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO  2012-08-29 07:50:14.749 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
INFO  2012-08-29 07:50:14.750 [main] Registering transcoding engine: VLC Audio Streaming
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.750 [main] Found VLC version 2.0.1 in Windows Registry: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe
INFO  2012-08-29 07:50:14.750 [main] Registering transcoding engine: VLC Video Streaming
INFO  2012-08-29 07:50:14.751 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg DVR-MS Remux
INFO  2012-08-29 07:50:14.751 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO  2012-08-29 07:50:14.814 [main] Using address /192.168.1.127 found on network interface: name:eth3 (Realtek PCIe GBE Family Controller)
INFO  2012-08-29 07:50:14.815 [main] Created socket: /192.168.1.127:5001
INFO  2012-08-29 07:50:14.823 [HTTP Server] Starting DLNA Server on host 192.168.1.127 and port 5001...
DEBUG 2012-08-29 07:50:14.826 [main] Using database URL: jdbc:h2:database/medias
INFO  2012-08-29 07:50:14.826 [main] Using database located at: C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\database
DEBUG 2012-08-29 07:50:15.059 [main] Database file count: 72
DEBUG 2012-08-29 07:50:15.059 [main] Database version: 1.60.0
INFO  2012-08-29 07:50:15.065 [main] A tiny cache admin interface is available at: http://192.168.1.127:5001/console/home
INFO  2012-08-29 07:50:15.070 [main] Checking shared folder: D:\
DEBUG 2012-08-29 07:50:15.112 [main] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 07:50:15.127 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: 30f979bf-9510-4097-b811-b24afa4d10eb
INFO  2012-08-29 07:50:15.130 [HTTP Server] No IP filter specified, access granted to /192.168.1.127
INFO  2012-08-29 07:50:15.134 [HTTP Server] No IP filter specified, access granted to /192.168.1.72
INFO  2012-08-29 07:50:18.611 [HTTP Server] No IP filter specified, access granted to /192.168.1.68
INFO  2012-08-29 07:50:18.633 [pool-5-thread-1] Checking IP: 192.168.1.68 for Playstation 3
INFO  2012-08-29 07:50:19.383 [main] The server should now appear on your renderer
INFO  2012-08-29 07:50:20.020 [Request Handler] Checking shared folder: D:\
INFO  2012-08-29 07:50:24.567 [pool-5-thread-1] Renderer Playstation 3 found on this address: 192.168.1.68
DEBUG 2012-08-29 07:50:24.572 [pool-5-thread-1] Starting ping -n 3 -l 64000 192.168.1.68
DEBUG 2012-08-29 07:50:26.576 [SpeedStats Failsafe] Stopping process: ping-0
INFO  2012-08-29 07:50:26.578 [pool-5-thread-1] Address /192.168.1.68 has an estimated network speed of: 93 Mb/s
DEBUG 2012-08-29 07:50:29.383 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2012-08-29 07:50:54.571 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 07:50:57.051 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: C:\ProgramData\PMS\PMS.conf
INFO  2012-08-29 07:51:50.102 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: C:\ProgramData\PMS\PMS.conf
INFO  2012-08-29 07:51:52.464 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: C:\ProgramData\PMS\PMS.conf
INFO  2012-08-29 07:51:53.278 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: C:\ProgramData\PMS\PMS.conf
DEBUG 2012-08-29 07:51:54.518 [background-task-0] singleton task restart started
DEBUG 2012-08-29 07:51:54.518 [background-task-0-restart(0)] task started
INFO  2012-08-29 07:51:54.519 [background-task-0-restart(0)] Sending BYEBYE...
DEBUG 2012-08-29 07:51:57.717 [background-task-1] singleton task 'restart' already running, exiting
INFO  2012-08-29 07:51:59.216 [background-task-0-restart(0)] Stopping server on host 192.168.1.127 and port 5001...
INFO  2012-08-29 07:52:00.235 [background-task-0-restart(0)] Using address /192.168.1.127 found on network interface: name:eth3 (Realtek PCIe GBE Family Controller)
INFO  2012-08-29 07:52:00.235 [background-task-0-restart(0)] Created socket: /192.168.1.127:5001
DEBUG 2012-08-29 07:52:00.236 [background-task-0-restart(0)] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 07:52:00.236 [HTTP Server] Starting DLNA Server on host 192.168.1.127 and port 5001...
DEBUG 2012-08-29 07:52:01.070 [background-task-1] singleton task 'restart' already running, exiting
INFO  2012-08-29 07:52:03.855 [Request Handler] Checking shared folder: D:\
DEBUG 2012-08-29 07:52:04.107 [background-task-0-restart(0)] task ended
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.610 [pool-8-thread-3] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\crunchbang-10-20111125-i386.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.663 [Thread-18] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.664 [Thread-18] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.664 [Thread-18] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.664 [Thread-18] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.664 [Thread-18] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:45.664 [Thread-18] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.395 [pool-9-thread-1] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\dsl-n-01RC4.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.397 [pool-9-thread-2] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\slitaz-3.0.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.397 [pool-9-thread-3] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\ubuntu-10.10-desktop-i386.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.467 [Thread-24] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.477 [Thread-25] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:46.503 [Thread-23] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.907 [pool-11-thread-1] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\crunchbang-10-20111125-i386.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:47.934 [Thread-30] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.522 [pool-12-thread-1] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\dsl-n-01RC4.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.522 [pool-12-thread-2] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\slitaz-3.0.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.524 [pool-12-thread-3] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe" -identify -endpos 0 -v -ao null -vc null -vo null -dvd-device D:\ubuntu-10.10-desktop-i386.iso dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-36] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-35] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-37] libdvdread: Using libdvdcss version 1.2.10 for DVD access
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-35] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-36] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-35] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-37] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-35] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-35] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-36] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-35] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.559 [Thread-37] libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-36] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-37] libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.BU.
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-36] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-37] Can't open VMG info!
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-36] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:48.560 [Thread-37] No stream found to handle url dvd://1
DEBUG 2012-08-29 07:52:55.613 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-1
DEBUG 2012-08-29 07:52:56.398 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-2
DEBUG 2012-08-29 07:52:56.399 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-3
DEBUG 2012-08-29 07:52:56.401 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-4
DEBUG 2012-08-29 07:52:57.910 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-5
DEBUG 2012-08-29 07:52:58.524 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-6
DEBUG 2012-08-29 07:52:58.526 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-7
DEBUG 2012-08-29 07:52:58.527 [DVDISO Failsafe] Stopping process: mplayer.exe-8
DEBUG 2012-08-29 07:52:59.967 [Request Handler] Starting "C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\ffmpeg.exe" -ss 1 -i D:\MOVIES\Back.to.the.Future.720p.BluRay.x264.AAC\Back.to.the.Future.720.HDrip.H264.mp4 -an -an -s 320x180 -vframes 1 -f image2 pipe:
DEBUG 2012-08-29 07:52:59.975 [Request Handler] Attaching thread: ffmpeg.exe-9
DEBUG 2012-08-29 07:53:02.702 [Buffered IO End Checker] Stopping process: ffmpeg.exe-9
INFO  2012-08-29 07:53:05.554 [StartPlaying Event] renderer: 192.168.1.68, file: D:\MOVIES\Back.to.the.Future.720p.BluRay.x264.AAC\Back.to.the.Future.720.HDrip.H264.mp4
DEBUG 2012-08-29 07:53:59.037 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 07:54:28.329 [StopPlaying Event] renderer: 192.168.1.68, file: D:\MOVIES\Back.to.the.Future.720p.BluRay.x264.AAC\Back.to.the.Future.720.HDrip.H264.mp4
DEBUG 2012-08-29 07:57:05.339 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2012-08-29 08:00:10.978 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2012-08-29 08:03:15.867 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 08:04:17.571 [StartPlaying Event] renderer: 192.168.1.68, file: D:\Movies-Transcoded\A Beautiful Mind 2001 Blu-ray 720p.m2ts
DEBUG 2012-08-29 08:06:20.618 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 08:06:36.056 [StopPlaying Event] renderer: 192.168.1.68, file: D:\Movies-Transcoded\A Beautiful Mind 2001 Blu-ray 720p.m2ts
DEBUG 2012-08-29 08:09:25.058 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO  2012-08-29 08:09:36.998 [pool-5-thread-2] Checking IP: 192.168.1.127 for WMP
INFO  2012-08-29 08:09:37.004 [pool-5-thread-2] Renderer WMP found on this address: GameNinja.gateway.2wire.net (192.168.1.127)
DEBUG 2012-08-29 08:09:37.004 [pool-5-thread-2] Starting ping -n 3 -l 64000 192.168.1.127
DEBUG 2012-08-29 08:09:39.004 [SpeedStats Failsafe] Stopping process: ping-10
DEBUG 2012-08-29 08:09:39.006 [pool-5-thread-2] Could not parse time from "64000 time<1"
DEBUG 2012-08-29 08:09:39.006 [pool-5-thread-2] Could not parse time from "64000 time<1"
DEBUG 2012-08-29 08:12:27.618 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2012-08-29 08:15:32.196 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
Lastb0isct
 
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2011 7:30 pm

Re: Slow performance all the time

Postby meskibob » Wed Aug 29, 2012 4:25 pm

Sounds like a NIC driver issue. There are a few different links regarding NIC settings in the stuttering FAQ post - viewtopic.php?f=6&t=3507&start=30#p42818
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4768
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: Slow performance all the time

Postby Lastb0isct » Wed Aug 29, 2012 6:21 pm

Didn't see the FAQ about ASRock Mobo problem! That fixed the problem. Thanks for pointing me in the right direction.
Lastb0isct
 
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2011 7:30 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests