.MOV file will not playback becaue of tsMuxeR!

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

.MOV file will not playback becaue of tsMuxeR!

Postby gate1975mlm » Sat Mar 21, 2009 5:03 pm

Hello

I downloaded an HD video from gametrailers.com in .mov format.

And it does not playback at all. It says the data is corrupted.


I am using latest Beta build PS3 Media Server 1.10.6
Attachments
Video info.zip
Video Info
(821 Bytes) Downloaded 25 times
debug.zip
Debug File
(35.21 KiB) Downloaded 24 times
Last edited by gate1975mlm on Sat Mar 21, 2009 10:25 pm, edited 1 time in total.
gate1975mlm
 
Posts: 152
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:40 am

Re: .MOV file will not playback!

Postby shagrath » Sat Mar 21, 2009 5:30 pm

a tsMuxer bug: "Bitstream exception Unknown exception. It does not have to be! Plase contact the application support team for more information."

try updating tsMuxer.exe with the latest version (the link on another thread)
or disable the tsMuxer automatic switch
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2668
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm

Re: .MOV file will not playback!

Postby gate1975mlm » Sat Mar 21, 2009 5:56 pm

shagrath wrote:a tsMuxer bug: "Bitstream exception Unknown exception. It does not have to be! Plase contact the application support team for more information."

try updating tsMuxer.exe with the latest version (the link on another thread)
or disable the tsMuxer automatic switch



Ok disableing the tsMuxer automatic switch fixed the issue :)

Also where is the link for the updated version of tsMuxer and when will it be included in PS3 Media Server?


Thanks shagrath you a a huge help!!

And thank you soooo much for making this spectacular Media Server for PS3!!! :)
gate1975mlm
 
Posts: 152
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:40 am

Re: .MOV file will not playback!

Postby ExSport » Sat Mar 21, 2009 6:43 pm

Not so hart to find it in this forum. "tsMuxeR" is part of thread name ;)
Don't be lazy and give 10sec to find it 8-)
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: .MOV file will not playback!

Postby gate1975mlm » Sat Mar 21, 2009 9:42 pm

shagrath wrote:a tsMuxer bug: "Bitstream exception Unknown exception. It does not have to be! Plase contact the application support team for more information."

try updating tsMuxer.exe with the latest version (the link on another thread)
or disable the tsMuxer automatic switch



Alright I installed the latest tsMuxeR 1.8.30 b

And this did not fix it.

So the only way I can playback these videos is to Disable tsMuxer automatic switch.
gate1975mlm
 
Posts: 152
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:40 am

Re: .MOV file will not playback!

Postby ExSport » Sat Mar 21, 2009 9:55 pm

Also you can try latest version and it is not 1.8.30...
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: .MOV file will not playback!

Postby gate1975mlm » Sat Mar 21, 2009 10:02 pm

ExSport wrote:Also you can try latest version and it is not 1.8.30...


I don't see any newer version.

http://www.smlabs.net/tsmuxer_en.html
gate1975mlm
 
Posts: 152
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:40 am

Re: .MOV file will not playback!

Postby ExSport » Sat Mar 21, 2009 10:06 pm

Check few last posts here in forum about tsMuxeR new versions ;)
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: .MOV file will not playback!

Postby gate1975mlm » Sat Mar 21, 2009 10:16 pm

ExSport wrote:Check few last posts here in forum about tsMuxeR new versions ;)



Ok I found the post with the updated versions viewtopic.php?f=2&t=658&p=5709&hilit=tsMuxeR+new+versions#p5709

And even with tsMuxeR_1.8.34(b) these HD .mov files still do not playback.

Guess I will have to keep tsMuxer automatic switch disabled.
gate1975mlm
 
Posts: 152
Joined: Mon Jan 19, 2009 3:40 am


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 21 guests