Movies lose sound eventually

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Movies lose sound eventually

Postby theedudenator » Fri Mar 13, 2009 4:48 am

I have WinXP 64
Latest version of PS3 Media Server
DVD's backed up with no compression using DVD shrink.

They start playing and everything is good.

15-20min into the movie the sound stops playing.
theedudenator
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 13, 2009 4:20 am

Re: Movies lose sound eventually

Postby spacemonkey » Mon Mar 16, 2009 2:17 am

I have been having the same problem. Using 1.10.51 on Windows Vista 32bit.

I'm using PS3 Media Server to stream my recorded Tivo shows to the PS3 (They are MPEG2 with AC3)

The shows play perfect for approximatley 15-20 mins but then the audio cuts out. If it 'Stop' and 'Resume' the movie the audio comes back and works perfectly.

Also, btw, PS3 media server is by the the best PS3 network streaming host that I have found and the only one that actually can handle fast forward/rewind of DVD .mpeg files.
spacemonkey
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 am

Re: Movies lose sound eventually

Postby slingshot1015 » Mon Mar 16, 2009 2:21 pm

I have the same problem....

I'm running 1.10.51 on Vista 32 with 3gb RAM on a dual core. I have to stop the movie then play again to resolve. I experience the problem on avi and mkv files running mencoder.
slingshot1015
 
Posts: 16
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:17 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests