Transcode Option

If you have a suggestion for a feature, post it here

Transcode Option

Postby rmezei » Wed Feb 18, 2009 2:22 am

Hello,

It would be nice to have a checkbox to 'always transcode' in the settings and this would in turn remove the #transcode# folder and just always list the transcoded video only. If this is not checked, then have show the option to transcode with the folder.

This would be great.

Robert
rmezei
 
Posts: 8
Joined: Wed Feb 18, 2009 2:20 am

Re: Transcode Option

Postby Irvysan » Wed Feb 18, 2009 9:35 pm

Under 'Transcoding Settings' at the bottom you can see the Misc options :

Image

Ignore what i have in the first box, in the second box just type the extensions of the files you always want to be transcoded i.e. ".avi,.mkv,.flv,.rmvb,.mp4" without the ""

Hope this help you out :D
Irvysan
 
Posts: 77
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:24 pm
Location: Somewhere Near Mars (Earth!)


Return to Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests