TranscodeFastStart=true

If you have a suggestion for a feature, post it here

TranscodeFastStart=true

Postby mazey » Sat Jul 09, 2011 4:43 pm

this is a old command u can put in .conf files for ure renderer, i found searching through the ps3.conf why isnt this enabled on all renderers instead of waiting like 10 seconds it takes 3 i wish i knew about it sooner. :)

prob wrong section but i suggest enabling it on all renderers? its pro :)
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 785
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: TranscodeFastStart=true

Postby squadjot » Mon Jul 11, 2011 12:50 am

I tried this, and it seems to start faster!
i transcode since i'm mostly using my Bravia and always having subtitles.. great tip thanks!
( I wonder why this is not default in config)
User avatar
squadjot
 
Posts: 243
Joined: Thu Mar 25, 2010 10:03 pm

Re: TranscodeFastStart=true

Postby mazey » Mon Jul 11, 2011 1:13 am

squadjot wrote:I tried this, and it seems to start faster!
i transcode since i'm mostly using my Bravia and always having subtitles.. great tip thanks!
( I wonder why this is not default in config)


yeah i also use my bravia. i have no idea it should be.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 785
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am


Return to Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests