Add support for Showtime

If you have a suggestion for a feature, post it here

Re: Add support for Showtime

Postby krazyfiend » Sat Jun 11, 2011 7:16 pm


User-Agent: Showtime 2.99.401.gfd820

so I boosted that info and used it with the xbmc and normal PS3 conf files...

and tried UserAgentSearch= Showtime 2.99.401.gfd820
as well as UserAgentSearch=Showtime 2.99.401.gfd820 in both conf files...restarted everything with a solitary conf file named showtime.conf (saved as all files instead of text) placed in the renderers folder.

Music streams fine..all format practically. I can browse all the shared folder structures, it tries to queue up video files and I'm finding the following in the debug file

and this when I try to queue up a xvid avi file I know to work

It just sits on a black screen..title up top fades away and the debug file shows that the request keep occurring over and over

why am I so hung up on getting PMS and Showtime kosher w/ each other? Showtime does not recognize the the Cinavia flag embedded in certain audio its a bit of a workaround as you exit the PS3 dashboard XMB and enter the Showtime pkg/app for playback\\

I do appreciate any and all help on this
i7 920 / OC'd to 3.6 on air / 12 gigs Plat OCZ 1600Mhz / Asus P6T / Raid 0 2xWD Blk 640gb / Thermalright Ultra eXtreme 1366 / CM Sileo 500
User avatar
Posts: 8
Joined: Wed Jan 21, 2009 8:00 pm

Re: Add support for Showtime

Postby oggie » Sat Jun 25, 2011 3:35 pm

I'm in the same spot as you. Not sure what settings need to changed/added for showtime to work correctly.
Posts: 22
Joined: Fri Jan 30, 2009 3:53 pm

Re: Add support for Showtime

Postby sportsstar99 » Sun Jul 03, 2011 5:16 pm

this is the .conf i made for showtime 3.0 please enjoy and test by the way does anyone know how to change the .png used by the conf .
Posts: 24
Joined: Mon Jun 21, 2010 6:38 pm


Return to Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests