"tsMuxeR has a return code of 136! Maybe an error occured.."

For help and support with issues specific to Linux/Unix
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

"tsMuxeR has a return code of 136! Maybe an error occured.."

Postby redsolo » Wed Jul 29, 2009 11:27 am

Im getting the above error when i browse certain files, and I wonder whats wrong. The log is some what jumbled with several thread outputs going on at the same time, but here is what I get.
Code: Select all
[pool-106-thread-2] INFO  08:14:51.062 Attaching thread: ffmpeg
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.063 FFmpeg version SVN-r13582, Copyright (c) 2000-2008 Fabrice Bellard, et al.
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.063   configuration: --prefix=/usr --libdir=${prefix}/lib --shlibdir=${prefix}/lib --bindir=${prefix}/bin --incdir=${prefix}/incl
ude/ffmpeg --enable-shared --enable-libmp3lame --enable-gpl --enable-libfaad --mandir=${prefix}/share/man --enable-libvorbis --enable-pthreads --enable-libfa
ac --enable-libxvid --enable-postproc --enable-libamr-nb --enable-libamr-wb --enable-x11grab --enable-libgsm --enable-libx264 --enable-liba52 --enable-libthe
ora --extra-cflags=-Wall -g -fPIC -DPIC --cc=ccache cc --enable-swscale --enable-libdc1394 --enable-nonfree --disable-mmx --disable-stripping --enable-avfilt
er --enable-libdirac --disable-decoder=libdirac --enable-libschroedinger --disable-encoder=libschroedinger --disable-altivec --disable-armv5te --disable-armv
6 --disable-vis
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.064   libavutil version: 49.7.0
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.064   libavcodec version: 51.58.0
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.064   libavformat version: 52.16.0
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.064   libavdevice version: 52.0.0
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.064   libavfilter version: 0.0.0
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.065   built on May  3 2009 12:02:42, gcc: 4.3.2
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.065 Input #0, avi, from '/home/media/TV/TVSerie/TVSerie 030 - Episode.avi':
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.065   Duration: 00:10:02.43, start: 0.000000, bitrate: 1665 kb/s
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.069     Stream #0.0: Video: h264, yuv420p, 720x560, 25.00 tb(r)
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.070     Stream #0.1: Audio: ac3, 48000 Hz, stereo, 224 kb/s
[Thread-982] DEBUG 08:14:51.070 Must supply at least one output file
[Thread-976] INFO  08:14:51.752 Stopping process: ffmpeg
[Thread-976] DEBUG 08:14:51.753 Killing the Unix process: 32727
[Thread-975] INFO  08:14:51.770 Stopping process: ffmpeg
[Thread-975] DEBUG 08:14:51.771 Killing the Unix process: 32739
[Thread-987] DEBUG 08:14:51.802 kill: No such process
[pool-106-thread-2] DEBUG 08:14:51.810 EOF
[pool-106-thread-2] DEBUG 08:14:51.811 Ready to Stop: true
[Thread-976] INFO  08:14:51.815 Destroying buffer
[Thread-944] INFO  08:14:52.609 Stopping process: ffmpeg
[Thread-944] DEBUG 08:14:52.610 Killing the Unix process: 32700
[Thread-991] DEBUG 08:14:52.642 kill: No such process
[Thread-944] INFO  08:14:52.644 Destroying buffer
[Thread-989] DEBUG 08:14:52.645 kill: No such process
[Thread-975] INFO  08:14:52.647 Destroying buffer
[Thread-779] INFO  08:14:52.660 Destroying buffer
[pool-106-thread-2] DEBUG 08:14:53.432 Media info of : /home/media/TV/TVSerie/TVSerie 030 - Episode.avi / mimeType: video/avi / container: avi / bitrate: 1704960 / size: 125444982 / codecV: h264 / duration: 00:10:02.430 / width: 720 / height: 560 / frameRate: 25.00 / thumb size : 0
        audio: id=1 / lang: und / codec: ac3 / sf:48000
[Thread-951] INFO  08:14:54.107 Stopping process: ffmpeg
[Thread-951] DEBUG 08:14:54.109 Killing the Unix process: 32712
[Thread-951] INFO  08:14:54.830 Destroying buffer
[Thread-994] DEBUG 08:14:54.831 kill: No such process
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.639 End of analysis
:
[Thread-990] INFO  08:14:55.646 Stopping process: ffmpeg
[Thread-990] DEBUG 08:14:55.646 Killing the Unix process: 32761
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.689 Sent to socket: Content-Length: 8573
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.689 Sent to socket: Content-Type: text/xml; charset="utf-8"
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.690 Sent to socket: Server: Linux-i386-2.6.26-2-686, UPnP/1.0, PMS/1.11.350
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.691 Opened handler on socket /192.168.1.66:63669 // Playstation 3
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.691 Handler infos: HTTP/1.1 : GET : get/0$2$63$0/Byggare+Bob+-+Julfilmen.avi
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: Accept-Encoding: identity
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: Connection: Keep-Alive
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: Host: 192.168.1.64:5001
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: Range: bytes=0-
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: transferMode.dlna.org: Streaming
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:55.692 Received on socket: User-Agent: PLAYSTATION 3
[New I/O server worker #1-1] INFO  08:14:56.388 HTTP: get/0$2$63$0/Byggare+Bob+-+Julfilmen.avi / 0-100000000000
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:56.389 Searching for objectId: 0$2$63$0 with children option: false
[New I/O server worker #1-1] DEBUG 08:14:56.389 Asked stream chunk [0-100000000000] timeseek: 0.0 of TVSerie - Julfilmen.avi and player null
[Thread-958] INFO  08:14:56.390 Stopping process: ffmpeg
[Thread-958] DEBUG 08:14:56.391 Killing the Unix process: 32727
[Thread-996] DEBUG 08:14:56.405 kill: No such process
[Thread-990] INFO  08:14:56.422 Destroying buffer
[Thread-998] DEBUG 08:14:56.423 kill: No such process
[Thread-958] INFO  08:14:56.426 Destroying buffer
[pool-105-thread-2] INFO  08:14:56.464 Attaching thread: ffmpeg
[Thread-872] INFO  08:14:56.471 Error consuming stream of spawned process:Bad file descriptor
[Thread-968] INFO  08:14:57.196 Stopping process: ffmpeg
[Thread-968] DEBUG 08:14:57.196 Killing the Unix process: 32739
[Thread-873] INFO  08:14:57.275 Error consuming stream of spawned process:Stream closed
[pool-105-thread-2] DEBUG 08:14:57.276 EOF
[Thread-1001] DEBUG 08:14:57.999 kill: No such process
[Thread-968] INFO  08:14:58.739 Destroying buffer
[Thread-835] INFO  08:14:58.740 Destroying buffer
[pool-105-thread-2] INFO  08:14:59.517 Starting /tmp/pms-linux-1.11.350/linux/tsMuxeR /home/media/TV/TVSerie/TVSerie 017 - Bobs överraskning.avi
[Thread-967] INFO  08:14:59.519 Destroying buffer
[Thread-980] INFO  08:15:00.894 Stopping process: ffmpeg
[Thread-980] DEBUG 08:15:00.894 Killing the Unix process: 32761
[Thread-1004] DEBUG 08:15:00.913 SmartLabs tsMuxeR.  Version 1.9.9 http://www.smlabs.net
[Thread-1005] DEBUG 08:15:00.935 kill: No such process
[Thread-980] INFO  08:15:00.937 Destroying buffer
[pool-105-thread-2] TRACE 08:15:02.845 Process /tmp/pms-linux-1.11.350/linux/tsMuxeR has a return code of 136! Maybe an error occured... check the log file
[pool-105-thread-2] DEBUG 08:15:03.542 Ready to Stop: true
[pool-105-thread-2] DEBUG 08:15:04.271 Media info of : /home/media/TV/TVSerie/TVSerie 017 - Bobs överraskning.avi / mimeType: video/mpeg / container: null / bitrate: 0 / size: 121652904 / codecV: null / duration: null / width: 0 / height: 0 / frameRate: null / thumb size : 0
[Thread-1007] INFO  08:15:06.427 Destroying buffer


It seems that its the "TVSerie 017 - Bobs överraskning.avi" file that is having problems, and if i start tsmuxer outside pms i get this:
Code: Select all
bash: /tmp/pms-linux-1.11.350/linux/tsMuxeR /home/media/TV/Byggare Bob/Byggare Bob 017 - Bobs överraskning.avi: No such file or directory
erik@akira:~$ /tmp/pms-linux-1.11.350/linux/tsMuxeR "/home/media/TV/TVSerie/TVSerie 017 - Bobs överraskning.avi"
SmartLabs tsMuxeR.  Version 1.9.9 http://www.smlabs.net
Floating point exception


Any idea what could be wrong? I can view it on my Windows laptop with VLC without any problems.
Im running pms-linux-1.11.350 on a debian box.
redsolo
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 29, 2009 11:02 am

Re: "tsMuxeR has a return code of 136! Maybe an error occured.."

Postby shagrath » Wed Jul 29, 2009 8:15 pm

it's because ffmpeg did not succeed to analyze this particular avi file, then tsmuxer is a fallback process, but it's only working with mpeg and mkv files (not enough verifications here). The default mime type is video/mpeg so I guess the ps3 is confused
shagrath
Project Lead
 
Posts: 2667
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:39 pm


Return to Linux/Unix Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests