AviSynth/FFmpeg not active

General discussion about PS3 Media Server (no support or requests)

AviSynth/FFmpeg not active

Postby qtpie » Sat Jan 31, 2009 7:54 am

I noticed that the "AviSynth/FFmpeg" option under "Video Files Engines" section within the "Transcoding Settings" is not active. It has the red Stop sign logo instead of the green PMS logo. Anybody knows what additional codec I need to install so that this option will become active?

Thanks.
qtpie
 
Posts: 14
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:31 am

Re: AviSynth/FFmpeg not active

Postby tomei » Sat Jan 31, 2009 9:17 am

All you have to do is click the little black plug icon at the bottom of the list to activate it.
User avatar
tomei
 
Posts: 7
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:51 pm

Re: AviSynth/FFmpeg not active

Postby qtpie » Mon Feb 02, 2009 8:19 am

oh thanks... that works great... just wonder why it wasn't able by default.... thanks again.
qtpie
 
Posts: 14
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:31 am

Re: AviSynth/FFmpeg not active

Postby biddy79uk » Wed Dec 30, 2009 10:38 pm

hI GUYS I HAVE THE SAME PROBLEM AS THE op BUT I'V GOT AN ORNAGE TRIANGLE ON BOTH AVISYNTH/FFMPEG AND AVISYNTH/MENCODER
WHEN I CLICK THE BLACK PLUG-IN AT THE BOTTOM IT DOESNT DO A THING

shitzies sorry for all caps peeps lol ;)

any ideas lads N' lasses :P
biddy79uk
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 30, 2009 10:32 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests