PS3MS just stopped working

General discussion about PS3 Media Server (no support or requests)

PS3MS just stopped working

Postby firethorn » Sat Jan 11, 2014 2:45 pm

I've never had an issue until yesterday. Has anyone seen these errors before? I get errors like "Caught exception
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class net.pms.io.WinUtils$Kernel32" and "Caught exception
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.sun.jna.Native"

Here's my debug log:

http://pastebin.com/gkBrMEGk
firethorn
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:32 pm

Re: PS3MS just stopped working

Postby firethorn » Sat Jan 11, 2014 8:31 pm

^bump...anyone?
firethorn
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:32 pm

Re: PS3MS just stopped working

Postby meskibob » Sat Jan 11, 2014 10:33 pm

It was six hours between posts. Please have some patience, as this is a free program with free support ;)
Do you have multiple instances of PMS running? Check for "javaw.exe" processes in the Task Manager.
If not, what changed on your system?
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4768
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: PS3MS just stopped working

Postby firethorn » Mon Jan 13, 2014 7:26 pm

I u/s..sorry. I don't have multiple instances running..I'll have to check for javaw.exe. It was working fine. I thought maybe it was a Java update or something, but I haven't had one recently. I uninstalled it, removed all data, and reinstalled...get the same thing. I just went ahead and started using WMP instead.
firethorn
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:32 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests