Connection problems

For help and support with PS3 Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply.

Connection problems

Postby inkrypted » Sun Jan 20, 2013 10:44 pm

I am running Korora Linux an offshoot of Fedora and have setup PMS 1.72 correctly I believe but I cannot get the PS3 to see PMS and vice versa. I have tried forcing the network interface and IP as well as the port. I do have my port forwarded and UPnP enabled in both my router and on the PS3. I can ping the PS3. I have also disabled selinux and made sure ownership and permissions were correct. I am kinda at my wits end and if anyone has any advice I would be very appreciative. Here is the debug log.

INFO 2013-01-20 15:23:03.366 [main] Starting PS3 Media Server 1.72.0
INFO 2013-01-20 15:23:03.392 [main] by shagrath / 2008-2012
INFO 2013-01-20 15:23:03.394 [main] http://ps3mediaserver.org
INFO 2013-01-20 15:23:03.395 [main] https://github.com/ps3mediaserver/ps3mediaserver
INFO 2013-01-20 15:23:03.395 [main]
INFO 2013-01-20 15:23:03.396 [main] Build: d9fd0a44c (2012-11-18)
INFO 2013-01-20 15:23:03.397 [main] Java: 1.7.0_09-icedtea-Oracle Corporation
INFO 2013-01-20 15:23:03.397 [main] OS: Linux amd64 3.6.11-5.fc17.x86_64
INFO 2013-01-20 15:23:03.397 [main] Encoding: UTF-8
INFO 2013-01-20 15:23:03.398 [main] Memory: 1365 MB
INFO 2013-01-20 15:23:03.398 [main]
INFO 2013-01-20 15:23:03.399 [main] Working directory: /opt/PMS
INFO 2013-01-20 15:23:03.422 [main] Temp directory: /tmp/ps3mediaserver
INFO 2013-01-20 15:23:03.422 [main] Logging config file: /opt/PMS/logback.xml
INFO 2013-01-20 15:23:03.423 [main] debug.log: /tmp/debug.log
INFO 2013-01-20 15:23:03.423 [main]
INFO 2013-01-20 15:23:03.423 [main] Profile directory: /home/chris/.config/PMS
INFO 2013-01-20 15:23:03.424 [main] Profile path: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
INFO 2013-01-20 15:23:03.424 [main] Profile permissions: no such file
INFO 2013-01-20 15:23:03.426 [main] Profile name: TUX
INFO 2013-01-20 15:23:03.426 [main]
INFO 2013-01-20 15:23:03.521 [main] Loading MediaInfo library
INFO 2013-01-20 15:23:03.577 [main] Loaded MediaInfoLib - v0.7.61
INFO 2013-01-20 15:23:03.599 [main] Loading renderer configurations from /opt/PMS/renderers
INFO 2013-01-20 15:23:03.600 [main] Loading configuration file: PS3.conf
INFO 2013-01-20 15:23:03.623 [main] Checking MPlayer font cache. It can take a minute or so.
DEBUG 2013-01-20 15:23:03.623 [main] launching: mplayer
INFO 2013-01-20 15:23:03.684 [main] Done!
INFO 2013-01-20 15:23:03.727 [main] Searching for plugins in /opt/PMS/plugins
INFO 2013-01-20 15:23:03.778 [main] Found plugin: com.chocolatey.pmsencoder.Plugin
INFO 2013-01-20 15:23:03.842 [main] PMSEncoder: initializing PMSEncoder 1.6.2
INFO 2013-01-20 15:23:03.951 [main] PMSEncoder: log directory: /tmp
INFO 2013-01-20 15:23:03.952 [main] PMSEncoder: loading built-in log4j config file: jar:file:/opt/PMS/plugins/pmsencoder-1.6.2.jar!/log4j_default.xml
INFO 2013-01-20 15:23:05.999 [main] Registering transcoding engine: PMSEncoder
INFO 2013-01-20 15:23:06.000 [main] PMSEncoder: checking engine list: [mencoder, avsmencoder, tsmuxer, ffmpegvideo, ffmpegaudio, mplayeraudio, tsmuxeraudio, ffmpegwebvideo, vlcvideo, mencoderwebvideo, mplayervideodump, mplayerwebaudio, vlcaudio, ffmpegdvrmsremux, rawthumbs]
INFO 2013-01-20 15:23:06.024 [main] PMSEncoder: added engine: [pmsencoder, mencoder, avsmencoder, tsmuxer, ffmpegvideo, ffmpegaudio, mplayeraudio, tsmuxeraudio, ffmpegwebvideo, vlcvideo, mencoderwebvideo, mplayervideodump, mplayerwebaudio, vlcaudio, ffmpegdvrmsremux, rawthumbs]
INFO 2013-01-20 15:23:06.026 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Audio
INFO 2013-01-20 15:23:06.040 [main] Registering transcoding engine: MEncoder
INFO 2013-01-20 15:23:06.041 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg
INFO 2013-01-20 15:23:06.041 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Audio
INFO 2013-01-20 15:23:06.042 [main] Registering transcoding engine: FFmpeg Web Video
INFO 2013-01-20 15:23:06.042 [main] Registering transcoding engine: MEncoder Web
INFO 2013-01-20 15:23:06.042 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Video Dump
INFO 2013-01-20 15:23:06.043 [main] Registering transcoding engine: MPlayer Web
INFO 2013-01-20 15:23:06.044 [main] Registering transcoding engine: tsMuxeR
INFO 2013-01-20 15:23:06.044 [main] Registering transcoding engine: Audio High Fidelity
INFO 2013-01-20 15:23:06.045 [main] Registering transcoding engine: VLC Audio Streaming
INFO 2013-01-20 15:23:06.045 [main] Registering transcoding engine: VLC Video Streaming
INFO 2013-01-20 15:23:06.045 [main] Registering transcoding engine: dcraw Thumbnailer
INFO 2013-01-20 15:23:06.148 [main] Using address /10.8.169.130 found on network interface: name:tun0 (tun0)
INFO 2013-01-20 15:23:06.148 [main] Created socket: /10.8.169.130:5001
DEBUG 2013-01-20 15:23:06.308 [main] Sending ALIVE...
INFO 2013-01-20 15:23:06.311 [main] Generated new random UUID
INFO 2013-01-20 15:23:06.324 [main] Configuration saved to: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
INFO 2013-01-20 15:23:06.324 [main] Using the following UUID configured in PMS.conf: e0e3a393-c9d7-4e1c-9cf2-0ef8bc305212
INFO 2013-01-20 15:23:10.429 [main] The server should now appear on your renderer
DEBUG 2013-01-20 15:23:20.430 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:23:43.366 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO 2013-01-20 15:25:27.584 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
INFO 2013-01-20 15:25:49.640 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
INFO 2013-01-20 15:26:04.962 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
DEBUG 2013-01-20 15:26:07.281 [background-task-0] singleton task restart started
DEBUG 2013-01-20 15:26:07.281 [background-task-0-restart(0)] task started
INFO 2013-01-20 15:26:07.281 [background-task-0-restart(0)] Sending BYEBYE...
INFO 2013-01-20 15:26:10.737 [background-task-0-restart(0)] Stopping server on host 10.8.169.130 and port 5001...
INFO 2013-01-20 15:26:11.743 [background-task-0-restart(0)] Using forced address 192.168.1.2
INFO 2013-01-20 15:26:11.743 [background-task-0-restart(0)] Created socket: /192.168.1.2:55000
DEBUG 2013-01-20 15:26:11.747 [background-task-0-restart(0)] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:26:16.399 [background-task-0-restart(0)] task ended
DEBUG 2013-01-20 15:26:47.513 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
INFO 2013-01-20 15:27:01.830 [AWT-EventQueue-0] Configuration saved to: /home/chris/.config/PMS/PMS.conf
DEBUG 2013-01-20 15:27:03.842 [background-task-0] singleton task restart started
DEBUG 2013-01-20 15:27:03.842 [background-task-0-restart(1)] task started
INFO 2013-01-20 15:27:03.843 [background-task-0-restart(1)] Sending BYEBYE...
INFO 2013-01-20 15:27:08.427 [background-task-0-restart(1)] Stopping server on host 192.168.1.2 and port 55000...
INFO 2013-01-20 15:27:09.429 [background-task-0-restart(1)] Using forced address 192.168.1.2
INFO 2013-01-20 15:27:09.429 [background-task-0-restart(1)] Created socket: /192.168.1.2:55000
DEBUG 2013-01-20 15:27:09.434 [background-task-0-restart(1)] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:27:13.691 [background-task-0-restart(1)] task ended
DEBUG 2013-01-20 15:29:52.156 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:32:55.207 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:35:59.707 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:39:04.471 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:42:09.262 [UPNP-AliveMessageSender] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:43:22.287 [background-task-1] singleton task restart started
DEBUG 2013-01-20 15:43:22.288 [background-task-1-restart(2)] task started
INFO 2013-01-20 15:43:22.288 [background-task-1-restart(2)] Sending BYEBYE...
INFO 2013-01-20 15:43:25.444 [background-task-1-restart(2)] Stopping server on host 192.168.1.2 and port 55000...
INFO 2013-01-20 15:43:26.446 [background-task-1-restart(2)] Using forced address 192.168.1.2
INFO 2013-01-20 15:43:26.447 [background-task-1-restart(2)] Created socket: /192.168.1.2:55000
DEBUG 2013-01-20 15:43:26.457 [background-task-1-restart(2)] Sending ALIVE...
DEBUG 2013-01-20 15:43:32.113 [background-task-1-restart(2)] task ended
inkrypted
 
Posts: 6
Joined: Wed May 23, 2012 1:07 pm

Re: Connection problems

Postby inkrypted » Sun Jan 20, 2013 11:51 pm

Solved: I just had to add the port to iptables.
inkrypted
 
Posts: 6
Joined: Wed May 23, 2012 1:07 pm


Return to General Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests