only 1.3 is working

Discuss alternative media renderers (not PS3) supported by PS3 Media Server (e.g. Xbox 360, TVs &c.)

only 1.3 is working

Postby Stopana » Mon Jan 30, 2012 3:51 pm

Hi,
every version after 1.30.1 dont work on my system.
It work less than one minutes and then say file is broken on my hd.
My system is Windows XP pro with all updates and I stream to a Panasonic TV.
Thanks for help
Michael
Stopana
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 30, 2012 3:41 pm

Re: only 1.3 is working

Postby meskibob » Mon Jan 30, 2012 3:57 pm

I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: only 1.3 is working

Postby meskibob » Mon Jan 30, 2012 3:58 pm

I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: only 1.3 is working

Postby Stopana » Mon Jan 30, 2012 5:00 pm

Hi,
with 1.3 my TV shows a Timcode, Time of play, Time of File.
With 1.5 it shows only --.--.--
I hope the debug.log help.
Thanks Michael
Attachments
debug.zip
My debug.log
(4.51 KiB) Downloaded 32 times
Stopana
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 30, 2012 3:41 pm

Re: only 1.3 is working

Postby meskibob » Mon Jan 30, 2012 5:20 pm

The debug.log shows the playback issue highlighted in the second FAQ post I linked. The time issue is separate from this (which is minor IMO).
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4739
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm

Re: only 1.3 is working

Postby Stopana » Thu Feb 02, 2012 4:31 pm

Hi,
i try to modify the PMS.bat, but after that the Mencoder crash.
Now i have clean my system, install v1.5, replace the PMS.jar 1.5
with the PMS.jar v1.3.
And it works. :D
Include Timecode.
Greetings Micha
Stopana
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 30, 2012 3:41 pm

Re: only 1.3 is working

Postby Stopana » Sun Mar 18, 2012 9:17 pm

Hi,
Congratulation, V1.51 works fine. (with .mp3)
With video i had a little problem.
But with a alternative Panasonic.conf it works. :D
Thank You. :D
Greetings Micha
Stopana
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 30, 2012 3:41 pm


Return to Alternative Media Renderers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests