Latest Windows/Linux beta build discussion

Download and discuss official beta builds here

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby picchio_75 » Fri Feb 04, 2011 2:35 pm

Where i can find latest official beta official r472 for windows (.exe) ?
Thanks
picchio_75
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:51 am

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby SubJunk » Fri Feb 04, 2011 10:32 pm

picchio_75 wrote:Where i can find latest official beta official r472 for windows (.exe) ?
Thanks
There is no official release of that version. The last official release is 1.20.412.
SubJunk
 
Posts: 1210
Joined: Fri Mar 27, 2009 5:25 am

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby otmanix » Sat Feb 05, 2011 10:31 am

Hi picchio_75,
you can compile this svn version 472 yourself. There are links to howtos in the faq section of this forum. You may also download svn builds compiled by me at my blog (latest version available for Windows is 467). But then you have to trust me that it doesn't contain malware or other evil stuff. So you better compile it yourself ;)
Otmanix
I provide NO application support via PM, so please post your question to the forum.
PS3 Media Server related articles on my blog: http://otmanix.de/?cat=11&lang=en
User avatar
otmanix
 
Posts: 528
Joined: Fri Jan 30, 2009 12:40 am
Location: Bavaria, Germany

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby mazey » Sat Feb 05, 2011 11:14 am

picchio_75 wrote:Where i can find latest official beta official r472 for windows (.exe) ?
Thanks


just download the subjunk build viewtopic.php?f=14&t=8883&start=0 its basically 472 with diff icons
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 775
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby picchio_75 » Sat Feb 05, 2011 9:53 pm

Thanks to all for the information :)
picchio_75
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:51 am

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby maccroche » Sun Feb 06, 2011 1:27 pm

maccroche wrote:
mazey wrote:
maccroche wrote:Hallo mazey,
i think ure mpg files are broken lol i have over 80 and they all play fine with that config mpeg1 and mpeg2 alike, as for the other file types i dont have any to test.


Hello Mazey,
I tried again resetting the parameters in PMS.conf, with the same results for those mpg files.
If you want I can provide you the files to test purpose. You may have different configuration.

Can you please send me the pms.conf and bravia.conf you are using.
Thank you.
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby maccroche » Sun Feb 06, 2011 1:32 pm

Hello.

I cleaned my computer and saw that a DLL is created in the temporary folder each time I use PSM.
The name is changing every time, based on the structure jna*.dll.
The latest DLL is called: jna8475523528546208130.dll
All the DLL files have the same size and are identical: 341 KB (349.255 Bytes)

This is not only for this release (1.21.0-SB13), it happens already for some time, releases before.

Do you know the reason for that? And how can I avoid this?

In advance thank you.
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby mazey » Mon Feb 07, 2011 2:42 am

hey maccroche here are the conf files i use.

pms.conf
Code: Select all
thumbnails = false
alternativeffmpegpath = C:\\Program Files (x86)\\PS3 Media Server\\win32\\dvrms\\ffmpeg_MPGMUX.exe
mencoder_ass = true
mencoder_fontconfig = true
mencoder_ass_defaultstyle = true
maximumbitrate = 0
mencoder_encode = keyint=1:vqscale=1:vqmin=1
mencoder_disablesubs = true
mencoder_nooutofsync = false
mencoder_mt = true
hide_extensions = false
usecache = true
hide_media_library_folder = true
folders = C:\\Downloads,E:\\Files 1,F:\\Files 2
minimized = true
mencoder_remux_ac3 = true
hidevideosettings = true
hide_enginenames = true
hide_transcode_folder = true
embed_dts_in_pcm = false
mencoder_usepcm = false


bravia5500.conf
Code: Select all
# ps3mediaserver renderer profile for Sony Bravia 5500 series
# Refer to PS3.conf for help

RendererName=Sony Bravia 5500
RendererIcon=bravia.png
UserAgentSearch=notusedhere
UserAgentAdditionalHeader=X-AV-Client-Info
UserAgentAdditionalHeaderSearch=(BRAVIA KDL.+5[0-9]{3})|(BRAVIA KDL.+WE5)|(BRAVIA KDL-[0-9]{2}XBR9)
Video=true
Audio=true
Image=true
SeekByTime=true
TranscodeVideo=MPEGAC3
TranscodeAudio=LPCM
DefaultVBVBufSize=true
MuxH264ToMpegTS=true
MuxDTSToMpeg=false
WrapDTSIntoPCM=false
MuxLPCMToMpeg=false
MaxVideoBitrateMbps=48
MaxVideoWidth=0
MaxVideoHeight=0
H264Level41Limited=true
#MimeTypesChanges=video/mp4=video/mpeg
DLNALocalizationRequired=true
TranscodeExtensions=dvr-ms,dvr,mkv,dv,ty,mov,ogm,hdmov,hdm,rmv,rmvb,rm,asf,evo,asx,flv,m2v,mpe,mod,tivo,ty,tmf,ts,tp,m2p,mp4,m4v,avi,wmv,wm,divx,div,flac,mlp,fla,wma,m4a,aac,dts,mka,ape,ogg,shn,mpc,ra,mp2,wv,oma,aa3,gif,png,arw,cr2,crw,dng,raf,mrw,nef,pef,tif,tiff
StreamExtensions=


#Better/faster codec detection method ! true to enable it
#Need testing !
MediaInfo=true
# temporary removed lpcm
Supported = f:mpegps|mpegts    v:mpeg2|h264    a:ac3|aac|mpa   m:video/mpeg
Supported = f:mp3   m:audio/mpeg
Supported = f:lpcm      m:audio/L16
Supported = f:jpg   m:image/jpeg
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 775
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby maccroche » Mon Feb 07, 2011 9:01 am

mazey wrote:hey maccroche here are the conf files i use.
pms.conf


Thank you very much mazey for those conf files.
I tested with then:
* The sound files (wav, ogg) are still not played correctly except mp3.
* The mpg are not played correctly.
--> I can send you the test files.
* I got the following error for:
videofeed.Video,Vimeo=http://www.vimeo.com/channels/documentaryfilm/videos/rss

[pool-53-thread-1] 08:53:13.015 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 java.lang.NullPointerException
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at net.pms.dlna.Feed.parseElement(Feed.java:114)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at net.pms.dlna.Feed.parse(Feed.java:97)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at net.pms.dlna.Feed.resolve(Feed.java:46)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at net.pms.dlna.DLNAResource.run(DLNAResource.java:499)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[pool-53-thread-1] TRACE 08:53:13.015 [pool-53-thread-1] 08:53:13.015 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[pool-55-thread-1] 08:53:14.859 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 java.lang.NullPointerException
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at net.pms.dlna.Feed.parseElement(Feed.java:114)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at net.pms.dlna.Feed.parse(Feed.java:97)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at net.pms.dlna.Feed.resolve(Feed.java:46)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at net.pms.dlna.DLNAResource.run(DLNAResource.java:499)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[pool-55-thread-1] TRACE 08:53:14.859 [pool-55-thread-1] 08:53:14.859 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[pool-58-thread-1] 08:53:19.921 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 java.lang.NullPointerException
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at net.pms.dlna.Feed.parseElement(Feed.java:114)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at net.pms.dlna.Feed.parse(Feed.java:97)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at net.pms.dlna.Feed.resolve(Feed.java:46)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at net.pms.dlna.DLNAResource.run(DLNAResource.java:499)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[pool-58-thread-1] TRACE 08:53:19.921 [pool-58-thread-1] 08:53:19.921 Error in parsing stream: http://www.vimeo.com/channels/documenta ... videos/rss: null
[New I/O server worker #1-3] TRACE 08:53:49.781 Starting transcode/remux of Rymdreglage - 8-bit trip
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: Latest Windows/Linux beta build discussion

Postby mazey » Mon Feb 07, 2011 9:31 am

maccroche wrote:
mazey wrote:hey maccroche here are the conf files i use.
pms.conf


Thank you very much mazey for those conf files.
I tested with then:
* The sound files (wav, ogg) are still not played correctly except mp3.
* The mpg are not played correctly.
--> I can send you the test files.
* I got the following error for:
videofeed.Video,Vimeo=http://www.vimeo.com/channels/documentaryfilm/videos/rss


wav and ogg should be getting transcoded because they are not in the supported file list, they are also not supported by bravia 5500, im guessing the problem is with ps3ms instead and its transcoding engine, as for the rss im not exactly sure about webfeeds as i disable mine completely. the mpg problem u are facing should really not be happening at all i have alot of mpg files (music clips, some very old) they are all kinds of mpeg1 and mpeg2 formats and they all work, the mpeg2 ones stream and mpeg1 transcode using mencoder. with mediainfo off the problem is the mpeg1 would try to stream and mpeg1 is not supported by bravia only mpeg2 is. if u would like to send me the mpeg file u test with i will try playing it and tell u how it goes but i have a feeling its the mpeg and not ure settings or anything else. ill try to help if i can.
PMS 1.90.2 Snapshot - Intel Celeron G1840 2.8Ghz / Asus Z97m-plus / Corsair Vengeance 8GB / Windows 8.1 Pro (64 bit)
mazey
 
Posts: 775
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests