Crash with newer MP4

Download and discuss official beta builds here

Crash with newer MP4

Postby walbuls » Tue Sep 28, 2010 2:10 am

This happened with a new MP4(Taka fansubs new Naruto Shippuuden 178[link removed]), it seems to have something to do with the tags and metadata inside the file. Since it will play just fine when i strip them out(although the audio will unsync @ like 6:50 in when i do, its really weird). The buffer will go into negatives (-1, -2, -3 ect..) till it crashes Mencoder. This is all while transcoding the file. It will not serve the file without transcoding either, it just hangs with a black screen but wont crash. Im using a PS3 and build 1.20.409


Here is the crash log file download, i couldnt find any format that was allowed on the attachments
http://www.mediafire.com/?9m587cuu087v4gg

Here is my config file to see what i have ticked
http://www.mediafire.com/?oodkx8cx8h49uuo


I hope this helps diagnose the problem, if this is an old problem, im sorry, this is the first time i have had it.
Last edited by walbuls on Tue Sep 28, 2010 3:51 am, edited 1 time in total.
walbuls
 
Posts: 8
Joined: Fri Mar 19, 2010 4:33 am

Re: Crash with newer MP4

Postby meskibob » Tue Sep 28, 2010 2:49 am

Please do not post links to illegally obtained files (link removed).
Thanks.
I provide NO application support via PM or email, so please post your question to the forum per the Forum Rules.
meskibob
Moderator
 
Posts: 4768
Joined: Mon Jan 19, 2009 4:11 pm


Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests