PMS Community Build Beta

Download and discuss official beta builds here

Re: PMS Community Build Beta

Postby maccroche » Sat Sep 25, 2010 10:04 am

lightglitch wrote:We are just waiting for Shagrath or one of the committers to start applying the patches to the original project.
But because this is stopped for so long we started this.



ExSport wrote:When you don't have access to the trunk, this is only solution how to easily apply new patches until Shagrath will be back again with us ;)
Also more people can test these new patches so it will be easier for Shagrath to implement it as stable solutions, already tested on many users, not only on one who compiled it yourself...


* I fully agree with you, the next question to the trunk 'owners': when is next 'official' release??

** testing version c15, after 2 minutes the complete CPU was used for the java process. I'd to kill to processes manually.

*** Where to find a compiled version c17?

Thanks
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby ExSport » Sat Sep 25, 2010 12:16 pm

lightglitch wrote:Where did you get that version, I can't find it on the site.

http://sourceforge.net/projects/mplayer-win32/files/
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby lightglitch » Sat Sep 25, 2010 2:46 pm

ExSport wrote:
lightglitch wrote:Where did you get that version, I can't find it on the site.

http://sourceforge.net/projects/mplayer-win32/files/

Right the r31150 it's not there I'm going to try r31170.

@maccrohe: http://code.google.com/p/ps3mediaserver ... nloadCount
lightglitch a.k.a Mário Franco
lightglitch
Project Member
 
Posts: 113
Joined: Mon Jun 22, 2009 2:58 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby ExSport » Sat Sep 25, 2010 3:31 pm

My bad, I thought r31170 :mrgreen:
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby SubJunk » Mon Sep 27, 2010 8:54 am

Since updating from 1.20.410 to 1.20.410-c15, I have noticed that if I delete a video from a folder while PS3MS is running (not transcoding that file, obviously) then re-enter the folder, the filename is still displayed.
With the official 1.20.410 release the file would disappear from the list if it was deleted.

It would be good if others can test this to see if it's just me or a bug in the community build.

So to test it you would just do the following:

1) Via PS3, go into a folder containing videos
2) On the computer, delete one of the videos
3) Go back into the folder on the PS3 to reload the files
4) Post here whether the deleted file is still visible in the list after that
SubJunk
 
Posts: 1212
Joined: Fri Mar 27, 2009 5:25 am

Re: PMS Community Build Beta

Postby maccroche » Mon Sep 27, 2010 9:50 am



Thank you!
* Current version installed: pms-setup-windows-1.21.0-SB16.exe
* XP with SP 3
* Sony Bravia KDL 32V5500, firmware PKG1.741EA
* Java build 1.6.0_24-b07
* PMSencoder 1.4.0
maccroche
 
Posts: 95
Joined: Wed Jan 20, 2010 4:44 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby lightglitch » Mon Sep 27, 2010 10:00 am

@SubJunk: I will test it tomorrow and check if it's something with my vfolders patch.
lightglitch a.k.a Mário Franco
lightglitch
Project Member
 
Posts: 113
Joined: Mon Jun 22, 2009 2:58 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby ExSport » Mon Sep 27, 2010 11:22 am

lightglitch wrote:@SubJunk: I will test it tomorrow and check if it's something with my vfolders patch.

It seems nobody is checking vfolders development blog where it is already mentioned and approved by two people: ;)
viewtopic.php?f=11&t=6822&start=30#p36821
For now 2 bugs found and reported 8-)
ExSport
 
Posts: 2168
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:40 pm

Re: PMS Community Build Beta

Postby SubJunk » Mon Sep 27, 2010 12:12 pm

ExSport wrote:
lightglitch wrote:@SubJunk: I will test it tomorrow and check if it's something with my vfolders patch.

It seems nobody is checking vfolders development blog where it is already mentioned and approved by two people: ;)
viewtopic.php?f=11&t=6822&start=30#p36821
For now 2 bugs found and reported 8-)
Good to know it's not just me, then.
SubJunk
 
Posts: 1212
Joined: Fri Mar 27, 2009 5:25 am

Re: PMS Community Build Beta

Postby BantryRed » Mon Sep 27, 2010 9:00 pm

Running pms-setup-windows-1.20.410-c14 on windows 7 with PS3. Everything seems to be ok so far. Ill let you know after further testing. Thanks
BantryRed
 
Posts: 86
Joined: Wed Feb 25, 2009 11:11 am
Location: Cork Ireland

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests