Biuld 409 never comes up with GUI

Download and discuss official beta builds here

Biuld 409 never comes up with GUI

Postby edsyl » Thu Apr 01, 2010 12:54 am

Just installed the latest beta build 409, and it never gives me a GUI. Clicking on the icon in the task bar does nothing.
The debug log shows a LOT of stuff happening repeatedly, but the program is non responsive.
Will see if there is an older build somewhere I can try to see if it is this version in particular.

Anyone else see this.
I used the link in the fist thread to download.

Regards
Ed
edsyl
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 02, 2009 1:33 am

Re: Biuld 409 never comes up with GUI

Postby edsyl » Thu Apr 01, 2010 2:13 pm

I should say that I have had it working OK with previous versions.
On the PS3 I have had ongoing issues with DLNA error messages, but generally it works well.
I was really puzzled, and continue to be with the latest beta download.
The program just will nor bring up the GUI
I can see the server on the XMB and the media server shows up on the network aware MACs and PCs.

What is stopping the GUI process I wonder?
ANy help or suggestions?
I have cleared it out and downloaded again and reinstalled a few times with no success.
Regards
Ed
edsyl
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 02, 2009 1:33 am

Re: Biuld 409 never comes up with GUI

Postby edsyl » Thu Apr 01, 2010 3:38 pm

Downloaded again this AM and installed on my MBP, worked fine!
SO I went back to the iMAC , reinstalled, and it works now.
Was the server copy corrupted somehow?
Very strange indeed.
edsyl
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 02, 2009 1:33 am


Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests