Snapshot Build Discussion

Download and discuss official beta builds here

Re: Snapshot Build Discussion

Postby chocolateboy » Wed Jun 12, 2013 10:54 am

leroy wrote:It seems that support for DVD ISO/ VIDEO_TS is broken with latest Snapshot Build.


This should be fixed. Thanks!
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Wed Jun 12, 2013 10:56 am

massive thx for restoring the original video thumbnail :) it goes so much better with my bravia black background :)
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby chocolateboy » Wed Jun 12, 2013 10:59 am

:-)
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby leroy » Wed Jun 12, 2013 1:14 pm

chocolateboy wrote:
leroy wrote:It seems that support for DVD ISO/ VIDEO_TS is broken with latest Snapshot Build.


This should be fixed. Thanks!

Confirmed thank you!


Unfortunately I noticed also another change.
With the use of the " transcode folder chapter support" the timestamp is not given.

With 1.82.0 listed items:

>> 00:05:00:00
>> 00:10:00:00
>> 00:15:00:00
etc.

With current Snapshot the items are listed without timestamp:

[MEncoder Video]{...
[MEncoder Video]{...
[MEncoder Video]{...
etc.
leroy
 
Posts: 141
Joined: Sat Sep 24, 2011 11:55 am
Location: Netherlands

Re: Snapshot Build Discussion

Postby chocolateboy » Wed Jun 12, 2013 1:57 pm

leroy wrote:With the use of the " transcode folder chapter support" the timestamp is not given.


Fixed. Thanks again!
chocolateboy
Project Member
 
Posts: 2577
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:05 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby leroy » Wed Jun 12, 2013 4:52 pm

chocolateboy wrote:
leroy wrote:With the use of the " transcode folder chapter support" the timestamp is not given.


Fixed. Thanks again!

Confirmed thanks!

Also it seems that the PMSEncoder plugin is broken with latest Snapshot build.
debug.log: http://pastebin.com/aK5hDqtu

Also why is the MPlayerWebAudio engine deleted?
Are we now forced to install VLC to be able playing webaudio streams?
leroy
 
Posts: 141
Joined: Sat Sep 24, 2011 11:55 am
Location: Netherlands

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Wed Jun 26, 2013 1:36 am

Raptor399 wrote:Found the problem, but no solution yet.

As a workaround, you can outcomment the offending line in "src/test/java/net/pms/formats/v2/SubtitleUtilsTest.java" and PMS will build again.


this seems to be compiling again fine without outcommenting the line using pms svn builder :)
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Wed Jun 26, 2013 1:52 am

after abit of tinkering with the latest snapshot and reallowing firewall exception i have the 64bit version running as a service :) so far so good.

Code: Select all
INFO  2013-06-26 11:13:49.849 [WrapperSimpleAppMain] Build: 0c5266f54 (2013-06-26)
INFO  2013-06-26 11:13:49.849 [WrapperSimpleAppMain] Java: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 1.7.0_25 by Oracle Corporation
INFO  2013-06-26 11:13:49.849 [WrapperSimpleAppMain] OS: Windows Server 2008 R2 amd64 6.1
INFO  2013-06-26 11:13:49.849 [WrapperSimpleAppMain] Encoding: Cp1252
INFO  2013-06-26 11:13:49.881 [WrapperSimpleAppMain] Memory: 1365 MB
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby mazey » Thu Jun 27, 2013 10:34 am

is there anyway to run this

mvn package

and get only PMS-setup-full-x64.exe instead of all 3 windows builds i have seen the -P flag but not sure what to put next

mvn package -P ??? (just for PMS-setup-full-x64.exe)
PMS 1.90.2 SNAPSHOT - HP Proliant Microserver N54L 2.2Ghz - Windows Home Server 2011 (64bit) 8GB - Bravia KDL55HX750
mazey
 
Posts: 767
Joined: Sat Oct 24, 2009 9:07 am

Re: Snapshot Build Discussion

Postby set » Fri Jul 12, 2013 6:20 am

Using 1.82.0 the ffmpeg transcode engine disapeared from the player menu (ps3 console). With the same config under
1.81.0 it worked as expected. I tested 1.90.0-snapshot, and the ffmpeg engine was back. Yay! However I noticed
something about snapshot; *nothing* worked with tsMuxeR anymore, giving 'this content cannot be played' and PMS
killing the two mencoder processes tsMuxeR consumes. after ' [Buffered IO End Checker] Destroying buffer' info mesg.
(running under linux)
set
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 12, 2013 5:38 am

PreviousNext

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests