PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Discuss third-party additions, plugins and translations for PS3 Media Server

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby ps3-radio » Sat Feb 27, 2010 9:43 pm

bluedoo wrote:Hi, Germany is not Greece. All german stations (url mostly ending with .de) are in the folder of the greek stations. ;)


I agree that Germany is not Greece. Why do you say that? I have no German stations appearing in my Greek folder, do you?
ps3-radio
 
Posts: 63
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:55 pm
Location: London, Canada

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby ps3-radio » Sat Feb 27, 2010 9:48 pm

If that is your entire web.conf, you are missing the radio stations. That file should be about 50,000 lines long.

Do you right-click and say run-as administrator when you start ps3radio?
ps3-radio
 
Posts: 63
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:55 pm
Location: London, Canada

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby Yagi » Sun Feb 28, 2010 3:36 am

I may try an explanation for that. When I had the old PS3MS version, some UK stations appeared with the US flag. It all came back to normal after upgrading PS3MS.
Yagi
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 20, 2010 4:27 pm

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby Iska13 » Mon Mar 01, 2010 9:03 am

I'm using a Mac G4 with OSX 10.4.11 no Intel. It's running PS3 Media server with no problems. My question, is it possible
to run PS3-Radio with my Mac current environment? I've read every posting, there was one Mac user requesting help on how to run PS3 -Radio on a Mac. The other Mac user stating they were successful ( Computer and OSX unknown).

Thank you for any help/response.
Iska13
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 01, 2010 8:20 am

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby SuzukiBandit » Tue Mar 02, 2010 9:47 pm

Hi,

thanks for these nice Plugin. It works really fine.
Is is possible to add German radio stations?

Regards from Germany
SuzukiBandit
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 02, 2010 9:43 pm

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby ps3-radio » Sat Mar 06, 2010 4:49 am

Mine has lots of German stations.

Note that "I" do not add any stations. My program simply reads a website where others have listed various radio stations. When you start ps3-radio.exe, it tells you the URL of where it reads the station info.
ps3-radio
 
Posts: 63
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:55 pm
Location: London, Canada

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby ps3-radio » Sat Mar 06, 2010 4:57 am

regarding MACs,

you should be able to run this stuff on a MAC but let me explain. The ps3-radio.exe simply makes a web.conf. If you had a web.conf from a Windows machine, you could probably use the MAC text editor to search/replace and change the directory name in the file to match the MAC directory structure.
ps3-radio
 
Posts: 63
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:55 pm
Location: London, Canada

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby figment » Sun Mar 07, 2010 1:34 am

I am running windows 7, when I run ps3 radio as the administrator I get an runtime error '62' input after the end of file.......or something close to that. If I run it without I get no error and no change in web.conf. I am really trying to get this to work.
figment
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:25 am

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3MS

Postby peter.kiszely » Mon Mar 08, 2010 11:31 pm

Hi!

I'm new here, but seems, that here is no solution for my problem.

First of all thanks for the great programs PS3MS and PS3 Radio.

Everything works fine, but the country labels are not proper.

Being Hungarian I was interested in Hungaria radios too, but they appear under the Iran radios?

Seems, that there is a delay in the names, also at different folders (or whatever) like Genre etc.

I'm using latest ps3m3: 1.10.51 and latest ps3 radio: 15 Feb 2010.

using XP sp2 winter edition, tried reinstall both programs..

I would appreciate a quick solution.

Also manual solution is good.

Thanks in advance!
peter.kiszely
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 08, 2010 11:25 pm

Re: PS3-Radio: How to add thousands of radio station to PS3

Postby wingnutdad620 » Fri Mar 12, 2010 8:17 pm

I too am having the same problem.

I updated to the most recent beta version and has issues with the thumbnail generation, general slowness so I regressed back to the stable version that was released last year.

when I did that, world radio would no longer load beyound country N.

I then went to the most recent beta version and reloaded world radio with the saved file that I had (unsure of that version but it was not the most recent). it installed properly but when attempting to view by country, or in the case of the US, by state, the radio stations are in the wrong countrys and states. When I attempted to load the most recent version of world radio, I encountered a run/file path error 75 on step 3.

so as of last night, I've uninstalled (deleted) the PMS 3 media server folder. Ran CC registery cleaner and reinstall PS3MS most recent beta version. I have not had a chance to test the reinstall but all of my settings needed to be adjusted so I'm pretty sure I blew out any related files. I will test PS3MS first before attempting a reinstall of world radio.
wingnutdad620
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 14, 2010 7:49 am

PreviousNext

Return to Additions and Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests